acil yardım motorun orta dişlisi "Tık Tık" diyor
Reklamlar
-
az önce motoru rutin olarak her akşam koruma amaçlı bahçeye çıkartırken (boşta ve kontak kapalıyken) tekerlek döndukçe dişlilerden tık tık tık diye ses geliyordu sonra orta sehpaya aldım motoru ve elimle çevirdim orta dişliden yine aynı ses bi anlam veremedim bu ses neden geliyordur yardımeder misiniz arkadaşlar?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:51 PM ----------
guncel....
[B]Benim İçin Hayat [COLOR="Red"] 1[/COLOR].Raundda Stili Tanınır [COLOR="Red"]2[/COLOR]. Raundda Rekabet Edilir [COLOR="Red"] 3[/COLOR]. Raundda Nakavt Edilir.. [/B] ::deliir::
Reklamlar
-
yağsızlıktan olmasın...........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
yağsızlıktan olmasın...........
3.200 km civarında motorun kendi yagını değiştirirken onuda yaglatmıştım şimdi 4.000 km civarında sanırım tekrardan yaglasam iyi olucak
[B]Benim İçin Hayat [COLOR="Red"] 1[/COLOR].Raundda Stili Tanınır [COLOR="Red"]2[/COLOR]. Raundda Rekabet Edilir [COLOR="Red"] 3[/COLOR]. Raundda Nakavt Edilir.. [/B] ::deliir::
-
Dostum aynı ses benim motorumda da var... Calısmazken ilerletince orta dişliden TIK TIK TIK yapıyor... Zincirin cok sıkı olunca ve eksik yağ olunca cıkıyor o ses
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
cakalaz adlı üyeden alıntı
Dostum aynı ses benim motorumda da var... Calısmazken ilerletince orta dişliden TIK TIK TIK yapıyor... Zincirin cok sıkı olunca ve eksik yağ olunca cıkıyor o ses
yağ olayını yarın yapıcam ama zincir dişli aralığıyla oynatmamalıyım değilmi ? bu sefer bol gelipte şırıltı yapmasın ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler