MONDİAL 150 Zc hangi ampül tipi olur H1/H4/H7 BİLEN VARMI
MONDİAL 150 Zc hangi ampül tipi olur H1/H4/H7 BİLEN VARMI
Benim motorla aynıdır büyük ihtimal h4
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
armut gibi olan h4 ten 150 zc kulanıcıları başlığına gir orda bi arkadaş daha sormuştu ben oraya resim filan koymuştum bulursun...
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
Gücün varsa h7 al.
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
benm taviyem orjinalini takman .ben farklı takdığmda randıman alamadım
ya h7 alsa ne olacak istediği kadar gücü olsa ne olacakki h7 tek duylu bi ampüldür ya kısa ya uzun komple far tası alıp iki tane hy takabilit yada bi-xenon mercek filan takması lazım onun için saçma yorumlar yapmayalım hadi civalı h4 tak dersin anlarım(o bile uymuyo gerçi) xenon tak dersin tamam derimde isteyen istediği ampülü takıp çıkartamıyo
Arkadaşlr peki 18 w benim orjinali 55 w taksam 7 amperlik bi akü kaldırır mı
1 röle daha taksak
Gece görme problemim varda
watt=volt.amper yaparsan bulursun ama burada önemli olan akü değil gelen sarj aküyü büyütmek çok fazla bi işe yaramıyo 55w değilde 35w yaparsan belki uygun değeri bulursun bu arada senin motorunun orj. ampülü civalı h4 benim motorumun(bianchi) orjinalide bu idi ben 100 watt lık takmama rağmen istediğimş alamadım sonra yeni bi far aldım onu taktım üstünde armut gibi olan h4 lerden var ve çok güzel aydınlatıyo her zaman ampülü suçlamayın yansıtıcılarında rolü çok büyük onun için farının değişme imkanı yok ise bi-xenon mercek takabilirsin oda baya bi zahmetli bir iş ama seçim senin
Arkadaşım motorum 15 günlük
Alıcağım farda en fazla bunun kadar temiz olur..Benim Görüntüyle pek sorunum yok ama tabi daha fazla aydınlatabilirsem benim için daha iyi olur diye düşündümBi ara beyaz far düşünüyordum onunda ışığı dağıttığını öğrendim ve orjinallerini bıraktım..
xenon mercekte ilerki aylarda düşünüyorum..Motoru satmassam eğer
demek istediğim şeyi sen camların çizikliği vs. ile karıştırmış olmalısın motorun 1 günlük bile olsa farın aynası yani yansıtısı kötü ise kötüdür sakın yanlış anlama senin motorundan hiç kullanmadım ve zamanında çektiğim en büyük sorunlardan biri olan far sorunu olduğu için motor gördüğüm zaman ilk şey farına bakmak olurdu oradan biliyorum
elimden geldiğinden her zaman
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:36 PM ----------
ben denedim orjinal akü ile(7amper) erimeden akü bitti motor çalıştığı halde sonra araba aküsü ile denedik yansıtıcı erimedi ama farın camı çöktü bende nasıl oldu anlamadım ama cam hafif içeri çöktü yansıtıcısı erimedi ama biraz daha yansa o da eriyecekti demek ama genede istediğim randımanı alamayınca komğle yeni far aldım
burayı okuyunuz .
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...ml#post1834686
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)