Arkadaşlar bir kaç gün önce Suzuki GS500 aldım yalnız sesi Java motor gibi çıkıyor. Bu sesi biraz daha racing türlere yakın kalın bir sese çevirme imkanım var mı varsa nasıl?
Birde Antalya'da Suzuki parçası nereden temin edebilirim??
Arkadaşlar bir kaç gün önce Suzuki GS500 aldım yalnız sesi Java motor gibi çıkıyor. Bu sesi biraz daha racing türlere yakın kalın bir sese çevirme imkanım var mı varsa nasıl?
Birde Antalya'da Suzuki parçası nereden temin edebilirim??
Bütün veya yarım egsoz değişimi yaparak sesi değiştirmek mümkün. Normalde bu tip bir değişiklik yapıldığında motorda da ufak tefek değişiklikler yapılmasi gerekiyor ( ateşleme ve/veya karbüratörde sanırım.. hiiiç anlamadığım için şimdi atmıyım)
Ben değmez derim. Benim kullandığım motorun sesine de çim kesme makinesi motoru diyorlar fakat aldırmıyorum. Bu arada trafikteki arabaların şöförlerine ve özellikle yerleşim yerlerinde yayalara dikkat ederseniz yüksek sesli motorlar geçerken yüzlerinde bir (cem yılmaz gibi okuyarak) "kim bu o**** çocuğu" ifadesi oluyor .
Oktay
(Okumadan imzalamam)
bencede yani sesle hiç oynama o motorun karizması yeter
Kingston in Aksaray
(niye diye sormayın :((()
Egzost yada exhaust herneyse ondan istiyorsan Devil tavsiye ederim
Birde nasil arabada hava filtresi değişiyor ya motordada değiştirenler var ama ses nasil değişiyor onu bilmiyorum.
Dostum motorunun twin motor olması nedeniyle ne yaparsan yap supersport motorların sesini elde edemezsin, hatta sesini arttırmak için susturucu bölümü daha az olan bir egsoz taktığında ses cruiser motorlarını daha çok andırıyor, eminim bunu hiç istemezsin.
Ayrıca motorundan Jawa sesinin çıkması imkansız jawa da iki zamanlı çift silindirin mükemmel ahengi vardır, her motor elde edemez.
Something hidden. Go and find it. Go and look behind the Ranges
Something lost behind the Ranges. Lost and waiting for you. Go!...
bende de gs 500 var sesine bayılıyorum.. race değil ki race sesi çıksın
o raceler 600 cc ve 100 beygir fiyatlarıda 16000 liradan başlar bizim motor 9000 tl. bence mükemmel bir sesi var ben bayılıyorum sesine ve herşeyinden memnunum tavsiye ederim
bencede hoca cift silindirli bir motordan 4 silindir sesi alman zor.. sesi açtığındada cruiser sesi çıkacaktır... yok ben sürekli son devirde kullanırım diyosan belki biraz benzer..
CBR 600F Honda,
ducatilerde cift silindir ama kimse bi 749s e cruiser gibi ses cıkarıyo diyemez ;)
Live To Ride!!...
arkadaşım 350-400 euro ya kıyacaksın çakacaksın bi devil veya scorpion yada muzzy dinliceksin vede dinleteceksin millete.
[FONT="Comic Sans MS"][B][U][COLOR="Red"][SIZE="2"]ZEKİ ÇEVİK VE AHLAKSIZIM[/SIZE][/COLOR][/U][/B][/FONT]
Konu: 1,5 yıllık bir başlık nasıl hortlatılır?
Nuestra, yani Emre arkadaşımız bu soruyu 7 Temmuz 2004'te sormuş ve muhtemelen ya ses problemini halletmiş biniyor ya da motosikleti satmıştır. Bu sebepten sanıyorum ki artık başlık görevini tamamlamıştır
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
arkadaşlar o süre boyunca düşünmüşler heraldePrometheus adlı üyeden alıntı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
BAK KARDEŞ YAZIKSIN MOTORUN EKSOZUNU DEĞİŞTİRDİĞİNDE BELKİ SESİ DÜZELECEK AMA ORJİNAL BİR EKSOZ TAKMADIĞIN İÇİN BELKİDE MEKANİK, MOTOR V.S SORUNLARI BİRBİRİNİN ARDINI İZLEYECEK BOŞVER KARDEŞİM BİN MOTORUNA SES İSTİYORSANDA BEN ŞAHSİ GÖRÜŞÜM OLARAK MADİDİ DURUMUN ELVERİYORSA DEĞİŞTİR DERİM
motorun sesini değiştirdim bunu yapmak mümkün fakat senkron ayarlarının ince ayrıntısı tutmuyor herkesin bilgisine
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)