Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

gsr 600 için hangisi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2008 bordo gsr600abs - 2006 cbr 125 repsol
    gsr600 motorum için lastik seçiminde takılıp kaldım yardımınızı bekliyorum. özellikle bir çok markayı kullanıp tecrübe edip artılarını ve eksilerini yazmanızı rica ediyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. not: 10.000-15.000 km binebileceğim bir lastik olursa güzel olur
    1.michelın pilot power 2ct
    2.metzeller m3
    3.dunlop spormax qualıfıer
    4.dunlop spormax qualıfıer rr
    5.pırelli angel
    6.dunlop sportmax gp racer d209 medıum
    drift bilmem ne :P :queen::queen:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    05 ' CbR 6oo RR
    Yaklaşık 1 yıla yakın gsr kullandım,üzerinde orjinal lastikleri olan bridgestone battlax bt 014 vardı eğer sende hala o lastiği kullanıyorsan büyük ihtimal yol tutuşu ve virajlardaki performansının kötü olduğunu anlamışsındır..lastiğin tek artısı uzun ömürlü olması,
    15 bine dayananı gördüm çevremde öte yandan sürücü dayanır mı o kadar km bilmem,özellikle agresif kullanıma hiç uygun değil..
    kesinlikle bu saydıklarının hepsi battlaxtan iyidir ama uzun ömürlü değildir..hem kaliteli olsun hem 10 bin 15 bin km gitsin dersen öyle bir lastik henüz üretilmedi diyebilirim sana..
    pp 2 ct en çok tercih edilen lastiklerden biri,şu an benim motosikletimin üstünde de mevcut bir şikayetim yok fiyatıda uygun bu aralar kampanya varmış sanırım..tavsiye edilir.. ;)
    '
    [COLOR="Blue"]
    JustBe..[/COLOR]

Motosikleti
    Alıntı aziqun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaklaşık 1 yıla yakın gsr kullandım,üzerinde orjinal lastikleri olan bridgestone battlax bt 014 vardı eğer sende hala o lastiği kullanıyorsan büyük ihtimal yol tutuşu ve virajlardaki performansının kötü olduğunu anlamışsındır..lastiğin tek artısı uzun ömürlü olması,
    15 bine dayananı gördüm çevremde öte yandan sürücü dayanır mı o kadar km bilmem,özellikle agresif kullanıma hiç uygun değil..
    kesinlikle bu saydıklarının hepsi battlaxtan iyidir ama uzun ömürlü değildir..hem kaliteli olsun hem 10 bin 15 bin km gitsin dersen öyle bir lastik henüz üretilmedi diyebilirim sana..
    pp 2 ct en çok tercih edilen lastiklerden biri,şu an benim motosikletimin üstünde de mevcut bir şikayetim yok fiyatıda uygun bu aralar kampanya varmış sanırım..tavsiye edilir.. ;)
    teşekkür ederim benim kafamda dunlop qualıfıer var şuan kampanya olduğu için ön arka 735 tl tutuyor michelın da tahminimce 870 tl olması lazım ama güzel lastik

Motosikleti
    YAMAHA fz6fazer 2007 - SACHS- cbf150
    Alıntı aziqun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aziqun arkadasimiz kesinlikle dogru söylüyor battlax dan uzak dur cok uzun ömürlü rahat 15 bin kullanirsin ama cok sert bi lastik, fazerdada fabrika lastigi kullaniliyor. frenlemelerde felan cok is acar basina uzun ömürlü lastik. zaten gsr ilede tur yapicak degilsindir büyük olasilikla, metzeler i arastirmani tavsiye ederim...
    http://difm :cat:

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    şu siteyi ve linkteki izlenim yazısını şiddetle tavsiye ederim

http://www.gsrturkiye.org/viewtopic....3%A7imi#p15254
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    arkadaşlar michelin pilot power 2ct aldım
    yardımlarınız için teşekkür ederim

hasanpinar0537 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı nick84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gsr600 motorum için lastik seçiminde takılıp kaldım yardımınızı bekliyorum. özellikle bir çok markayı kullanıp tecrübe edip artılarını ve eksilerini yazmanızı rica ediyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. not: 10.000-15.000 km binebileceğim bir lastik olursa güzel olur
    1.michelın pilot power 2ct
    2.metzeller m3
    3.dunlop spormax qualıfıer
    4.dunlop spormax qualıfıer rr
    5.pırelli angel
    6.dunlop sportmax gp racer d209 medıum
    15000km giden bulursan banada bir set al kanka...
    ben MİCHELİN 2CT den şaşmıyorum bilgin olsun,
    kullanımıda bağlı lastik olayı,
    ama normal kullanımda 10000 gideceğinden eminim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:35 PM ----------

arkadaşlar michelin pilot power 2ct aldım
    yardımlarınız için teşekkür ederim
    hayırlı olsun güzel seçim olmuş...
    HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
    DRİFT RELİGİON

Motosikleti
    Alıntı hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    15000km giden bulursan banada bir set al kanka...
    ben MİCHELİN 2CT den şaşmıyorum bilgin olsun,
    kullanımıda bağlı lastik olayı,
    ama normal kullanımda 10000 gideceğinden eminim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:35 PM ----------

hayırlı olsun güzel seçim olmuş...
    sağolasın artık bende görürsün 15.000 km gittiğini

hasanpinar0537 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sağolasın artık bende görürsün 15.000 km gittiğini :p
    ..............
    HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
    DRİFT RELİGİON

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler