Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

elektrik tesisatı sorunu

REKLAM ALANI

arkadaşlar
    motorumu motorcuya goturdum akuyu sarj etmesı ıcın verdım sarj etmeye calıstı fakat sarj tutmadıgını soyledı ondan sonra aku yokken ayak marsından calıstırdı, farları actı ve arka stop ampulu yandı sonra sınyallerı yaktı onlarda yandı yenı ampul taktılar bu seferde arka frene basıldıgında gostergedekı ısık daha canlı yanmaya baslıyordu(frene basıldıgında yanan ısık gıbı) neyse sadece arka stopla ıdare ettım frenı sıktıgım hıc bı sekılde anlasılmıyordu 1-2 gun sonra korna butonundan alevler cıkmaya basladı tahmınımce kabloları vs.. yandı aynı zamanda gostergenın ordan bı ates cıktı yenı aku aldım bagladım fakat el marsı korna vs.. calısmıyor problem neyden kaynaklanıyor umarım derdımı anlatabıldım bıraz karısık oldu ama...
    yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mondial 151 rs
    koınjektör den olablr kabloların yandıysa mutlaka yenisi ile değiştir komple motoru yakarsın... eger set olarak takım almayacaksan silikon kablolar var yanmaz onalrdan al...

set olarak alsam 40lıra gıbı bır fıyatı var acaba kendım takabılırmıyım? bıldıgım kadarıyla cogu kablo ucları soket halınde. bu arada motorum celık tiger 150

Motosikleti
    mondial 151 rs
    gerekli malzemen ve elektrik kabilliyetin avrsa en fazla 10 tl ye halledersin kabloları ama uğraşmak istemiyorum diyosan 0 ını al bu arada konjektörün de problem olması ihtimali var tamirciye gidip fiyatını sor ondan olup olmadığına baksn...

elektrık tesısatı komple sıfır alcam hocam bunu takabılırım herhalde

Motosikleti
    mondial 151 rs
    elektrik tesisatını 0 alıcaksan cok rahat soketlere göre takarsın zaten karıstırma ihtimalin hic yok cuhnki soketlerin hepsi farklı farklı en iyisi o birde oküden gelen kablolara bak oralarda problem varmı diye...

evet ordaki kablolar sorunlu bir kırmızı bırde sıyah kablo var siyah olan kablo yanmış ucundaku sıgorta baglanan alet kopcak derecedeydı

Motosikleti
    mondial 151 rs
    ozaman ordan dolayı yanmıs olablir kabloların falan o kablo sasi ona dikkat yeniden kablo ceke biliyorsan aynı kalınlıkta kablo cek.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler