Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

motorub stop etmesi

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    yamaha125 ybr
    SLM YAMAHA 125 YBR KULLANICISIYIM arkadaşlar bişey sormak istiyorum benim motorum geçen aylarda aynı sorunu tekrarladı ugraşırken karburatörü filan soktuk kendiliginden düzeldi bu gece aynı sorunu yine yaptı bende anlamadım motoro bastım çalıştı bi 50metre kadar gittim stop etti sonra basıyorum basıyorum çalışmıyo sonra çalıştırdım baktım stop ediyo tekrar arkadaşımın motorundan benzin aldım biraz beni benzinciye kadar görürebilmesi için ama motor çalışıyo gazı yemiyo ben biraz gaz verince motor stop ediyo bunun sebebi sizce ne olabilir vurdurdum bujiyi soktum temizledim taktım ama çözemedim sizce başka neler yapmalıyım YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ochi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu konu ybr forumda incelenmiş bir konudur.oradan bakabilirsin.jikle açık bir 10 dak git,
    daha sonra jikle kapa.

Motosikleti
    yamaha125 ybr

motorun stop etmesi

Alıntı ochi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu konu ybr forumda incelenmiş bir konudur.oradan bakabilirsin.jikle açık bir 10 dak git,
    daha sonra jikle kapa.
    motor gitmiyokı gitse gidecem jikle çekikken çalışıyo aşaya ındırınce stop ediyo jikle yukarda iken bilen biraz gaz verdigim zaman stop ediyo

satabas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc750x dct
    kardeş o zaman tamirci yolu göründü sana

Motosikleti
    yamaha ybr125
    motora gaz verince yemiyorsa benzin gitmiyordur dostum..benzin kapalıysa aç..açıksa karbüratöre ufak bi taşla bikaç kez vur ki şamandıra takılmışsa düşsün.yine olmazsa bujiyi değiştirceksin..

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler