Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motorun stop etmesi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    yamaha125 ybr
    SLM YAMAHA 125 YBR KULLANICISIYIM arkadaşlar bişey sormak istiyorum benim motorum geçen aylarda aynı sorunu tekrarladı ugraşırken karburatörü filan soktuk kendiliginden düzeldi bu gece aynı sorunu yine yaptı bende anlamadım motoro bastım çalıştı bi 50metre kadar gittim stop etti sonra basıyorum basıyorum çalışmıyo sonra çalıştırdım baktım stop ediyo tekrar arkadaşımın motorundan benzin aldım biraz beni benzinciye kadar görürebilmesi için ama motor çalışıyo gazı yemiyo ben biraz gaz verince motor stop ediyo bunun sebebi sizce ne olabilir vurdurdum bujiyi soktum temizledim taktım ama çözemedim sizce başka neler yapmalıyım YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    bu tarz başlığa hep başımdan geçen saçma olayı yazıcam
    bende uğraştım günlerce karbüratör,buji vs ama en son kazayla farkettimki buji başlığının fişleri çıkmış. Oralara bi bakasın
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Motosikleti
    yamaha125 ybr

Stop etme sorunu

evet baktım ama çözemedim kablolar takılı

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    Alıntı travelmate14 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet baktım ama çözemedim kablolar takılı
    o zaman denediğim herşeyi söyliyim sana
    hava filtresini değiştirdim
    benzin ve hava hortumlarına baktım, hava gene o kadar önemli diil tam olarak tıkanmadıysa ama benzin hortumundaki görünmeyen bi delik bile motoru çalıştırmayabilir(başımıza geldi)
    bujiyi değiştirdim
    buji başlığını değiştirdim
    benzin pompasına baktım çalışıyomu diye
    karbüratörü temizledim
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Motoru ısıtmadanmı yola çıkıyosun ?
    HONDA

Motosikleti
    yamaha125 ybr

Motorun stop etmesi

Evet bazen ısıtmadan yola çıkıyorum ama dün gece zaten motor sıcaktı motordan ıneli daha 15 dakıka olmuştu sabah işe gelmeden önce yine denedim motor çalışıyo jikle yukarda iken ama aşaya indirince stop ediyo yukarda veya aşagıda ıken biraz gaz verince tık diyo kesiyo

satabas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc750x dct
    motoru ilk aldığımda benim de başıma sık sık geldi bu olay.ybr lerin hepsinde görülen bi durum olduğunu öğrendim.tek yapman gereken her defasında cikleyle çalıştırman ve motor ısınmadan gaza ani yüklenmemen.motor ısındıktan sonra(5-10 dakkayı buluyo) cikleyi kapatıp istediğin gibi kullanabilirsin.

Motosikleti
    yamaha125 ybr

motorun stop etmesi

evet aynı şekilde motoru ısıtıyorum ama yine tam gazı hafıfce yükseltirken yine stop ediyo acaba karbüratörü söküp temzlesemmi veya başka bişeymi yapsam bu olay 2 kere başıma geliyo ilk yaptıgındada benzin az vardı aynı sorunu yaşadım dun yaşadıgım olayda buna benzer benzin tamamen bitti arkadaşın motorundan aldım biraz benı benzinciye kadar götürmesi için ama ne yaptı isem olmadı çalışıyo ama gaz verince stop ediyo

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler