Motor Gaz Yemiyor (Klasik:))
Reklamlar
-
Eminim forumda böyle bi başlık vardır ama arama motoru sağolsun alakasız herşeyi çıkarıyor önümüze. Neyse
Gaz yememe şu an çok aşırı biçimde değil ama sabit hızda gittiğim zaman anlaşılıyor. Kalkışta, son hızda bir sorun yok, mesela 80km hızla sabit gidebiliyorum ama arada bir gaz kesiliyor gibi oluyor. karbüratör ayarındada sorun olduğunu sanmıyorum çünkü yakıt tüketimi gayet normal. Sorun ne olabilir, şimdilik gidiyorum fazla sorun olmuyor ama bişey var, normal değil bu, ileridede büyüyücek kesin
Reklamlar
-
Bujini çıkar temizle veya yenisiyle değiştir
pipo eskiyse değiştir(buji başlığı)
Karburatörün pislenmiş olabilir.Yeni temizletmiş olabilirsin ama 1 depo benzin bile kirlete bilir
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
SaXoFoN adlı üyeden alıntı
Bujini çıkar temizle veya yenisiyle değiştir
pipo eskiyse değiştir(buji başlığı)
Karburatörün pislenmiş olabilir.Yeni temizletmiş olabilirsin ama 1 depo benzin bile kirlete bilir
bujiyi yeni değiştirdim ama hiç duymadığım bi marka.
benzinide shellden aldıktan sonra oldu bu.
bi kere daha shellden almıştım motor acayip vuruntulu çalışmaya başlamıştı. benzinden olabilirmi acep.
birde karbüratör nası temizlenir, bi kere açmaya çalıştım ama karmaşık bi iş gibi
-
RunemagicK adlı üyeden alıntı
bujiyi yeni değiştirdim ama hiç duymadığım bi marka.
benzinide shellden aldıktan sonra oldu bu.
bi kere daha shellden almıştım motor acayip vuruntulu çalışmaya başlamıştı. benzinden olabilirmi acep.
birde karbüratör nası temizlenir, bi kere açmaya çalıştım ama karmaşık bi iş gibi
bujini ngk buji ile değiştir
Benzinde her shellde aynı değildir bundan emin ol
Karburatör temizliği komple kaburatör sökülüp benzinle fırçalanır geri toplanıp takılır biraz karışık ustaya götür o yapsın
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
Buji buji bujiiiiiiii.........
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
-
hava flitresini de kontrol et
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
-
yedekte ngk bujim var onu takiyim artık. hava filtresinide yeni değiştirmiştim, eskisini yıkadım ama, onuda tekrar takabilirim
-
bence senin motoru çalamadılar bari bir cinlik yapalım dediler motoru bozdular kablo falan kestiler abi
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
-
sorma ya, bugün sirkeciye gittim alarm sormaya ama saat baya geç olmuştu, bide hangi marka iyidir kötüdür bilemedim almadım o yüzden bişe. araştıriyim iyice alıcaz artık bi alarm
-
abi ben biraz araştırdım bu konuyu abus ve masterlock bayağı iyi firmalardan.ancak abus extra iyi gibi bir şey.biraz araştır üretim süreci , testler.bu testlere nasıl dayanıyor kilit hayret
dehşet soğukluğa mağruz bırakıyorlar , tonlarca çekme kuvveti uyguluyorlar neler yapıyorlar yahu ama süper bir marka.alırsam bende abus alacağım.
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
-
Kalkısta son hızda sorun olmadığından hava filtresini siliyorum buji ve benzini değiştir
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
bugün 5buçuk saat motorla uğraştım. bujiyi değiştirdim, karbüratörü söktüm, temizledim
ekstradan başka şeylerde yaptım
işim bittikten sonra benzinciye gittim geldim, bi gariplik sezmedim. uzun bi sürüşte belli olucak
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler