Arkadaşlar yaa ben bu debryaj balatasını nasıl neyle sökerim. bi bilgisi olan var mı
Arkadaşlar yaa ben bu debryaj balatasını nasıl neyle sökerim. bi bilgisi olan var mı
Mesaj 1 dakka 1 gol 1
cevap 0
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Mobylette yazdığına göre sanırım moped türünde 49 cc 2 zamanlı motordur.Bütün bu motorların sistemleri aynı değilmidir?
Onu sokmek ıcın çektirme gerekiyor
Merkezkaç kuvveti ile çalısan debriyaj sistemi var
Bence hiç uğraşma bi tamirciye git o halleder
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
motorun sağındaki dönen ateşleme kısmını (adı her neyse artık , aklıma gelmedi ) sağlamca bi arkadaşına tutmasını söyle ve sende debriyajı sök .dikkat etmen gereken bi nokta var , yanlış hatırlamıyosam normal sökme işlemi gibi değil ama sağa doğru sökülüyodu ....
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Bencede bir motor tamircisine gitmen en iyisi.İçinden o kadar ilginç şeyler çıkıyor anlatamam..0 49 cc makinenin içinde o kadar parça olması gerçekten şaşırtmıştı:D
mobilette debriyaj balatası olduğunu sanmıyorum.sanırım kavrama tarafından bahsediyorsun.onuda kendin sökebilirsin.volant tarafı olsaydı senteyi sökmek için çektirme gerekirdi
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
dostum özel cektirmesi var ama ben kendime güveniyorum diyorsan debriyajı sıkı tutarım diyorsan oraya göre civata bul anahtarla sık ama debriyaj hareket etmicek. eger sıkısmıssa sıktığın civatanın üstüne cekiçle vurarark sık . yardımcı olabildiysem ne mutlu..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)