çok pislik&asi olmuş makine eline sağlık
çok pislik&asi olmuş makine eline sağlık
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
arkadaşım mert ile son 1 haftadır üzerinde uğraştığımız fotoğraflardan bir kaçı. çekimde kullanılan teknik normal fotoğraf çekim tekniği değildir. fotoğraflarda gözüken mat siyah honda shadow vt 600 bu topicte elden geçen motordur. yanında eşlik eden bir fazer 600e ve bir kaç model arkadaşıma teşekkürlerimi sunuyorum..=) ..iyi seyirler..
tarzım olmamakla bırlıkte bu motoru bu kasayı cok beğenıyorum adaşım imroz sınan da da var bu motordan bır sey soracağım öncelıkle emeğinize sağlık ama bu modele t gidon olmazmı nedense ben onları daha cok sevıyorum öyle bır motorum olmazda hadi oldu dıyelım bahsettiğim gıdon uyarmı merak ettim . calışmalarınızda başarılar
selam rockydrummer, guzel olmus, burdaki en basarili calismalardan biri bence.
yaza saseyi kescam demisin hardtail yapmayi dusunuyorsun herhalde
harika olmuş emeğine sağlık keyifli sürüşler egsozlarında gelsin de ozaman dadından yinmez bence :D gerçekten benimde hayalim aklımın bi köşesnde hep var ama 2. bi motorum olduğunda inş.
merhabalar spike tarzı ayaklıklar ne kadara mal oldu ve nerden temin edebilirim bilgi verebilirmisiniz acaba benim de elciklerim fln spike temalı ama ayaklıklarım işi bozuyor biraz bilgi veririseniz çok sevinirim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)