Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

metzeler ve mitas lastik

Motovento
    REKLAM ALANI
    ReBeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    200 GY Enduro
    merhaba. ramzey 200gy motosikletim için yol lastiği alacağım. işe başladığım için motosikleti git gelde kullanıyorum ve bu oran %90 yol kullanımı oluyor. malum lastikler asfaltta tehlike. bende kaliteli bir yol lastiği almaya karar verdim. aklımda hep metzeler tourance var dı. bir çok yol gezdim ama motora uygun kalite lastik takımı bulamadım. bir arkadaş bana teklifte bulundu. arka için metzeler tourance ön için ise mitas e8. e8 in ön arka olarak takım mevcut. tourance in ise ebatta bulunsa bile ön lastik için yanakların çok geniş olduğunu ve motor için ağır kaçacağını söyledi. mitas e8 in iyi olmasına rağmen metzelerin daha iyi yol tutuşu olduğunu ve arkada onu kullanmam gerektiğini, ön tekerein belirleyici olmadığını vede lastik desenlerinin ve hamurunun %90 aynı olduğunu söyledi. iki markada fiyat olarak neredeyse aynıya çıkıyor. ne dersiniz? ne yapayım? set mi alayım yoksa toplama mı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben cub a tubaless lastik yaptım metzeler alıcaktım birkaç arkadaş aklımı çeldi ucuz lastik aldım ön lastik bozuk cıktı (istifleme hatası)bende ayıbıma geldi değiştiremedim çünkü arkadaşım avrupa veya metzeler kesinlikle şaşma metzeleri 1995 yılında jawa 350 de kullandım çok memnundum

ReBeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    200 GY Enduro
    metzelerde ön bulamadım. birkaç firmaya baktım. mitasda iso standartlarında üretim yapan bir çek firması imiş. bilmiyorum. araştırmaya devam

**ayrıca mitasın iç lastikli versiyonu da varmış. acaba tubeless lastiğe şambrel takmak doğrumudur?

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler