Merhaba Değerli Arkadaşlar ,
Birkaç Ay Önce Aynı Motorla 120km/h Yapmıştık ama Şuan Resimdede Gördüğünüz Gibi 93km/h i Geçmiyor.Neden Olabilir ?
Merhaba Değerli Arkadaşlar ,
Birkaç Ay Önce Aynı Motorla 120km/h Yapmıştık ama Şuan Resimdede Gördüğünüz Gibi 93km/h i Geçmiyor.Neden Olabilir ?
hava filtresi ve bujiyi kontrol et baya bi etkiler,yağınıda uzun zamandır değiştirmiyorsan bide ona el at
hava filtresinde büyük bir delik var, buji ne bilmiyorum ve yağınıda yeni koydum ama yağı döküp yenisini koymadım sadece ekledim. birde fiyat verirmisiniz ?
canı sıkkın olabilir..1 kaç ay sonra bidaha dene...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
[QUOTE=makmotor;1795067] buji ne bilmiyorum, QUOTE]
Buji motorda ateşlemeyi yapan parçadır dostum
07-gєηçℓιк
google görsellere buji yaz bak nasıl birşey sonra motorda ara
haha çok komiksiniz
[QUOTE=Mehmet-07;1795131]abi bujide bir sorun yok o zaman rahat çalıştırıyor ama rölantisi düşük heralde çabucak stop ediyor azıcık gaz imlecini asılmak lazım
o zaman ben motora check-up yaptırmam gerekiyor
çok teşekkür ederim birde bu söyledikleriniz dışında bir sorun olabilirse onuda söyleyin hepsini birden yaptıralım bir sonucu göreyim
dostum sen git bi hava filtresini değiştir bujilere bakıt meme yapmış olmasın yağıda boşalttır yenisini koydur o zaman ibreyi uçurursun yine
Love mods hate racism
hava filtresi delik olucağına hiç olmasın, gereksiz ağırlık
yağ değiştirmek şart, her 1000kmde bir iyi bi marka ile (açık yağ koyucağına zeytinyağı koy)
bujide çakmak gibi bişedir, benzin hava karışımını yakar.
bide sanırım as150t ile 120 yaptım demişin, yokuş aşağı değilse o hızı yapamaz, km göstergesi çoğu çin motor gibi fazla gösteriyodur
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
ağırlık
hava filtresi
yol eğimi
yol durumu
yol temizliği
motor performasnı hıza etki eden etkenlerdir.
hız yapınca nolcak
hem dha buji ne onu bilmiosun
motor neyine
ben biliyorum neden fazla surat yapamadıgını, sizin motorun kayışı gevşemiş ayrıcada kayışda mutlaka çalaklar vardır bence kayışını bir değiş gör bakalım eski süratiiiiiiiiiiii
MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR
bi keresinde babaannem izlerken gördüm bi ara meşurdu ya buji ile cam patlatıp çanta çalmak kadın anlatıyo işte böyle çakmak kadar ucu demir olan adı buji imiş neymiş tam bilmiyorum camıma hızla fırlatarak camımı kırdı ve çantamı alıp kaçtı demişti ve bu kadının ehliyeti vardı
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)