Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

pistonla ilgili

REKLAM ALANI

arkadaşlar, bende motosiklet net formun yeni üyesiyim.sym joyride 200 ü çok iyi bilen arkadaşlara sormak istedigim soru şudur.joyride 200 im yag eksiltiginden yagı eksik katmışım oldugumdan dolayı motor kitledi.orjinal pistonu yerine eşdeger piston orjinal silindir yatagı çok genişlediginden pistona uygun gomlek yapıldı ama perfonmasında düklük hisettim yapan usta piston yatagına alışınca eski perfonmasına ulaşır dedi .yardımcı olursanız sevinirim herkesin bayramını kutlarım saygılarımla.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Mondial 150 Hs,Honda Fizy 125
    Mesaj ekleme zamanı: 06:53 AM

[/COLOR]Motordan eski performansını bekleme

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motor açılınca büyük ihtimal eski performansına kavuşur arkadaşım..
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

Motosikleti
    mz 301 etz
    zaman içinde eski haline kavuşur yeni rodaj süresi geçiricen bu süre zarfında biraz benzinede yağ ilave edersen bence iyi olur ama çok az bunu tamircine ustana sor o tarif eder
    4 teker bedenimizi 2 teker ise ruhumuzu taşır.diğer aleme motorlamı gidecez die bana sormayın gidip gelmedim...:queen:

mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    İlk yağını biraz ince koy 10-40 gibi.
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

arkadaşlar sym joyride 200 lük motorumun bujisi yaglanıyor degiştiriyorum belirli kilometre gittigimde tekrar stop ediyor tekrar buji degiştiriyorum.fikirlerinizi bekliyorum teşekkür ederim.

Eski silindire uygun gömlek yapıldıysa,yani hala eski piston varsa sonuç saglıklı olmayacaktır.Eski segman yeni yivleri kendi çapına uydurmakta geç kalacak yağ yakma veya performans düşüklügü olarak size geri dönecek bence.

arkadaşlar sym motorumun silindir piston egzentirik zinciri yag pompası benzin pombası motor aksamıyla ne varsa orjinal takıldı ama buji yaglanıyor anlam veremedim.

Buji yağlanıyor mu yoksa ıslak mı kalıyor.Motor yeni diye hiç basmıyorsan randumansız yanmadan dolayı kurum oluşabilir.Buji dandik olabilir.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler