Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

motorum selde suyun altında kaldı....gitmiyor

REKLAM ALANI
    hayalets - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gt 250 R
    arkadaşlar truva 250 choper tarzı bir motorum var..yolda giderken birden bastıran yağmur ve mağlum sel sularına kapıldık....insan boyu bir suyun içine aniden giriş yaptık...yaklaşık 6-7 metre gittikten sonra farkına vardım motorsikletin su altında kaldığını anladığımda şu hemen geri dönüp suyun içinden çıktık....motorsikletin çalışmasında herhangi bir problem yok falan viteste iken debriyaj ı bıraktığım zaman dişlileri döndürmüyor motorsiklet hareket almıyor..kendi tahminimce debriyaj balatalarına su kaçmış olupta bu sebebten dolayımı böyle sorun yaşıyorum.veya sorunum nedir?nasıl halledebilirim?kendim halledemessem kaça mal olur?(insan boyu suya girene kadar hiçmi farkına varmadın saf adam diyenler olacaktır. yağmur altında sırılsıklam oldum ve kaskın camına yağan yağmur çok az görüş mesafesi bırakıyordu.yapmamam gereken bir hatayı yaptım..her kesin başına gelebilir)Yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder bayramınızın hayırlara vesile olmasını dilerim.....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    çok geçmiş olsun diyelim öncelikle..
    kendin yapma istiyorrsan öncelikle yağ tapasını alttan açıp içindeki yağı boşaltmak ve yeni yağ koymak, nitekimde içindne çıkan yağda su varsa anliyacağızki içine su dolmuş..
    ikincil bir işlem karübratörüde söküp temizlemen.
    bunları bir hallet, tekrar konuşalım
    GKN MOTORS

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    Alıntı hayalets adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar truva 250 choper tarzı bir motorum var..yolda giderken birden bastıran yağmur ve mağlum sel sularına kapıldık....insan boyu bir suyun içine aniden giriş yaptık...yaklaşık 6-7 metre gittikten sonra farkına vardım motorsikletin su altında kaldığını anladığımda şu hemen geri dönüp suyun içinden çıktık....motorsikletin çalışmasında herhangi bir problem yok falan viteste iken debriyaj ı bıraktığım zaman dişlileri döndürmüyor motorsiklet hareket almıyor..kendi tahminimce debriyaj balatalarına su kaçmış olupta bu sebebten dolayımı böyle sorun yaşıyorum.veya sorunum nedir?nasıl halledebilirim?kendim halledemessem kaça mal olur?(insan boyu suya girene kadar hiçmi farkına varmadın saf adam diyenler olacaktır. yağmur altında sırılsıklam oldum ve kaskın camına yağan yağmur çok az görüş mesafesi bırakıyordu.yapmamam gereken bir hatayı yaptım..her kesin başına gelebilir)Yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder bayramınızın hayırlara vesile olmasını dilerim.....
    müthiş fırtanın olduğu sabah motorum çalışmadı, benzin pompasına su kaçmış, buji bozulmuş. istanbula gelirken ise bi ara görüş mesafesi 0a kada indi. yani önümüzde uçurum bile olsa görünmezdi cidden
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

STeReO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    mutlaka bi yerlere su girmiş yağsızlıktandır.
    İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.

hayalets - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gt 250 R
    şuan stop halindeki..motorsiklet viteste fakat arka tekerlek viteste değilmiş gibi dönüyor...normalde yokuş aşağıya bırakında motorsikleti viteste ise kaymaz fakat şuan yokuş aşağıya doğru gidiyor..

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Alıntı hayalets adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şuan stop halindeki..motorsiklet viteste fakat arka tekerlek viteste değilmiş gibi dönüyor...normalde yokuş aşağıya bırakında motorsikleti viteste ise kaymaz fakat şuan yokuş aşağıya doğru gidiyor..
    geçmişolsun ... uğraşma önce gkn nin dediklerini yap sonra devamını anlatıp yardımcı olacaktır
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

zeko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt660r yamaha
    arkadas gecmis olsun.motor calısıyo dedin cok anlamsız bi arza cık tı ortaya suyla olacak bisey degil zaten su ona zara verce kadar krankı sardırır karburotoru hava flitresini mafeder motor calısmaz yani yag seviyesine bak hadinden fazla ise bide rengine tortulu beyaz ise yagını degistir ama bu arza onlarla duzelecek bisey degil

mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    Motoru sakın çalıstırma.Yağı boşalt hava filtresini sök karburatörü sök içindeki benzini bosalt.
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler