arkaadşlar bnm motorun berbat bi frenleme sistemi var durmuyor mübarek sonradan bi disk fren yapılablrmi neler değişmesi lazım
arkaadşlar bnm motorun berbat bi frenleme sistemi var durmuyor mübarek sonradan bi disk fren yapılablrmi neler değişmesi lazım
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
ön freni disk yaptırman bir yönden güzel bir yönden değil. ön teker kitlenirse tehlikeli oluyor. arka kitlenirse o kadar sorun değil ama ön tehlikeli. çok kaliteli bir lastik alsan yine çok faydasını görürsün. arkayı disk e çevirsen yine biraz iyileşir.
yapılıyor mu dersen ön disk fren yapılır. fren üst merkezi 35 lira alt merkezi 35 lira hortum 10 lira. jant 80-100 lira disk 30 lira . bir de alt merkezi sabitlemek kalıyor.
200-300 lira arası tutar
oo ozman kalsın masrafa değmez ben en iyisi kaliteli bi balata alıyım.
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
benim arka ırc 2.75 18 inç o teker kolay kolay kaymıyor yerli üretim.ama frenler gerçekten berbat
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
bende arka tekere disk taktırmayı düşünmüştüm ama aktarma orda olduğu için daha uçuk fiyatlar çıktı
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Kanuni aynı breton tarzı bir motor çıkardı hatta aynısı onun ön freni disk servise gidip onun ön frenini sorsan daha iyi olur sonuçta o orjinal birebir oturur
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
150 ytl ye gs500 ün diskli ön teker fren kolu fren merkezi balataları herseyi ....hepsini vereyim...sana sadece monte etmek kaliyor...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:26 ----------
istersen 50 daha ver ön masa suspansiyon verem....hiç uğrasmadan direk tak...
Ön çatalı jantı değiştir sonra senin motora uyan YBRinkisi yada benzeri bir motorun olabilir
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)