Mondial 125 zn modifiye hakkında bilgi ?
Reklamlar
-
Ardaşlar Ben Mondial 125 Zn Kullanıyorum ve Bu Motorun Mondialin Motorları Arasında En Saglam En Şık Class Bir Motoru Diye Düşünuyorum.Fakat Motor Artık Bana Yetmiyor Gorunum Daha Şık Ve Spor Hale Sokmak İstiyorum Birde Motoru Biraz Daha Güçlendirmek Yardımcı OLursanız Sevinirim ??
Reklamlar
-
bende asya olanı var 150 lik piston var üstünde.ayrıca beyaz yanaklı lastikler spor görüntü verebilir.motor classic olduğu için fazla bişe yapılmaz diye düşünüyorum
-
biraz daha açarmısn yani mesela beyaz yanaklı lastik derken ben daha yeniyim biraz ögrenmeye çalışıyorum k.bakmayın
-
püsküllü elcik ve arkaya deri çanta koyabilirsin gayet hoş görünüm veriyor adeta harley yavrusu gibi oluyor
-
dediklerinizi araştırdım yanlız antifa arkdaşım dediklerin genellikle butun motorlara yapılan şeyler ben bakıyorum motorda guzel dursun durmasın püskül falan takıolar çantaya gelince ben daha spor dursun diyorum çanta ağır gosterir ve motoru biraz daha buyutuo yanii motorun kapaklarının ustunede ne gibi çalışma yapabilirim tasarım açasından ??
-
sticker falan yapıştırabilirsin istediğin şeyin çıktısını kırtasiyeden alıp
-
arkadaşım ona modifiye yapılmaz yapılsada traş durur... yapanlardan biliyorum guzel birsey yaparsanız fotosunu koyun...
-
-
elleme bu motora ne yapılırsa yapılsın traş oluyor gerçektende.en güzeli saf hali
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
-
bende kırmızı zn ime ferrari amblemi yapıştırdım ön tarafına bir de ferrari korna taktım güzel oldu
-
Beyaz yazılı lastikler,açık hava filtresi(Ybrden daha tok bir ses çıkartıyor)H4 far bunu takarken reno yada tofas far aynası kullan...150cc yapma eğer bişeyler yapmak istiyorsan 125cc performans parçaları getitir.
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
Ben araştırdım ve gittim bizzat ustaylada konuştum 150 lik piston her hangi bi sorun çıkarmaz dio ona uygun bir kaç ekleme daha yaparsak birde motoru tamamen stickerla kaplıcam motor kırmızı bende siyah yuvarlak beneklerle kaplıcam on paneli yapmayı duşunmuyorum sadece iki siyah bant çekicem lastiklere gelince beyaz yanaklı lastik çok guzel durcagını zannetmiyorum yanlız motoro barken bişiy keşfettim on frenin yanında ki gumus kapak war akseuar gibi motorun benzin deposunun altından kırmızı bi led tutdugumuz zmn kapaga yansıma yapıo ve hoş bir goruntu ortaya çıkıo nedersiniz arkdaşlar : ) ??
-
Ustalara güven olmaz benim hava filtresini takmamış bana diyorki bişey olmaz böyle usta zihniyetindeler.150cc yaparsan hararetten dolayı şişer soğutması iyi değil ...
Drift Religion
-
mach1 adlı üyeden alıntı
Ustalara güven olmaz benim hava filtresini takmamış bana diyorki bişey olmaz böyle usta zihniyetindeler.150cc yaparsan hararetten dolayı şişer soğutması iyi değil ...
arkadaşım açık h.filtresini nasıl taktın nerden aldın açıklayabilirmisin bide bulara göre eksoz varmı bildiğin
-
Araba modifiye parçaları satan arkadaş var araba için filtre verdi ondan verim alamayınca motora takayım dedim.Benim kullandığım hava filtresi 1300cc olan araçlara takılan jsv hava filtresi,bazları olmaz dedi ama sonuçlar mat etti...Karburatörün ordan L şeklinde hortum ayarladım filtrenin ağızı büyük geldi onunda ucuna boru koydular tamamladı taktıktan sonra iyice sık ondan sonra bi kaç yerinde şaseye plastik cırtla.Arka çamurluğun içinde duruyor çok suya girince ıslanıyor ama kuru havalarda gönül rahatlığı ile kullanırsın.
Drift Religion
-
mach1 adlı üyeden alıntı
Araba modifiye parçaları satan arkadaş var araba için filtre verdi ondan verim alamayınca motora takayım dedim.Benim kullandığım hava filtresi 1300cc olan araçlara takılan jsv hava filtresi,bazları olmaz dedi ama sonuçlar mat etti...Karburatörün ordan L şeklinde hortum ayarladım filtrenin ağızı büyük geldi onunda ucuna boru koydular tamamladı taktıktan sonra iyice sık ondan sonra bi kaç yerinde şaseye plastik cırtla.Arka çamurluğun içinde duruyor çok suya girince ıslanıyor ama kuru havalarda gönül rahatlığı ile kullanırsın.
tşk ederim.peki performansta değişiklik hissetinmi. birde far modifiyesi nasıl yaptın daha açık şekilde bilgilendirirsen sevinirim
-
Bende 125ZN'me beyaz yanaklı lastik almak ya da beyaz yanaklı yapmak istiyorum nasıl mümkündür? Bir de far modifiyesi nasıl yapılabilir?
-
slm 2gün önce mond.125zn aldm püskül zımbalı deri çanta fln taktm mtor siyah üzerinde bkaç değişiklik yapmak istiyorum napabilirim stiker fikri güzel istediğm modelin çıktısını alıp sonra napcz yha briniz cwplarmı tşkkr smdiden
-
gizems adlı üyeden alıntı
slm 2gün önce mond.125zn aldm püskül zımbalı deri çanta fln taktm mtor siyah üzerinde bkaç değişiklik yapmak istiyorum napabilirim stiker fikri güzel istediğm modelin çıktısını alıp sonra napcz yha briniz cwplarmı tşkkr smdiden
Beğendiğin bir yazı bir ablem yada şerit istiyorsan reklamcılara git istediğin şeyi cıkartırlar sende motoruna yapıstırırsın benim şahsi görüsüm üzerine performans parçalarının logolarını stickerlarını yapıstırmak telefonun yanında apple arması cıktı birini ona yapıstırsam güzel durur ama cocuklar çıkartır diye korkuyorum
Drift Religion
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler