sen bundan oncekı hayatında zeka kupumuydun ? hıc boyle muthıs bırsey gormedım valla :D
sen bundan oncekı hayatında zeka kupumuydun ? hıc boyle muthıs bırsey gormedım valla :D
arkadaş yaratıcı olmak bazen maksimum fayda saglamaz. diyelim ki böyle bişey yaptık ve 3 liraya mal ettik. motosikleti üzerine taktık. çıkarırken bile yırtılabilir. diyelimki yırtılmadı tekrar kullanabilecekmiyiz. bunun yerine piyasada satılan uygun fiyatlı motosiklet brandaları var. en azından tekrar tekrar kullanırsın ayrıca görüntü kirliligide yaratmaz. güneşten de korur.
yok illa ben kendim emek edip bişeler yaratma peşindeyim dersen plastik gurubu satan yerlerde branda var. naylon çuval gibi lifli bir dokumaya sahip ama çok sıkı dokundugundan asla su geçirmez. bunların renkli olanlarından bi tane kestir motosikletini iyice ölç biç ona göre uygun ebatta kestir ve o şekilde dene.
böylelikle verdigin emek hem boşa gitmez hemde uzun ömürlü olur.
Ya boş zamanım ve 3 liram vardı yaptım
Birde çöp boşletleri o kadarda dandik değil sonuçta belli bir yük taşımak için tasarlanıyorlar.Çamın iğneli yaprağınla delmeyi çalıştım delinmeli.Bekleyip görücez yırtılınca haber veririm
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
alper abinin dediği gibi nem yapacaktır bende kalın naylon ile denemiştim. ama altına pamuklu tarzda bir örtü ile yaparsan daha iyi olur.
paylaşıım için teşekkürler
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
düşünce +
paylaşım +
yakında böyle şeylere kafa yordukça daha güzel şeyler çıkacaktır karşımıza...
elbette - yönleri var ama sen çözersin ;)
paylaşımın için teşekkürler.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Kedi felan çıkmasın üstüne param parça eder valla Ellerine sağlık
3 liraya al 1 tane muşamba ser heryerine motorun daha iyi olur
Çok başarılı bi yaratıcılık 3 4 adet un çuvalı bence daha sağlam olur fakat un çuvalı su alırmı bilmem
[B][I]-Söz konusu olan vatansa, gerisi teferruattır.
[/I][/B]
[I] M.K Atatürk[/I]
Çok güzel . Ellerine sağlık da , çöpçüler alsa götürse mahkemeye de veremezsin . Ya kardeşim biz vazifemizi yaptık . Çöp poşetine konup yolun kenarına bırakmışlar biz de aldık yükledik konteynıra derler. Amman dikkat.
Atın yiğidine doru , adamın yiğidine deli derler.
benim cingen işi motor örtülerimin biraz emek gösterilmişi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Zihni sinir projesi gibi olmuş emeğine sağlık
aslında bazen banada lazım oluyor motoru dışarı koyduğumda ansızın gece yağmura yakalandık kaç defa sabah motoro baktığımda durum berbattı bu tür brandalardan bulundurumak lazım yağmur için geçiçide olsa güzel çözüm
Eleştirip karalayacağınıza daha iyi fikirler üretmenizi tavsiye ediyorum.
Tamam kalıcı değil ama en azından bir süre işe yarar. Neticede başarı hataların tekrarlarıyla gelir.
Emeğine sağlık Alper kardeşim paylaşım için teşekkürler.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)