motoru yaptırdım arkadaslar yeni silindir üst kapak emiş egzos sübabıda tamam.ama motora gaz verdiğimde boğuluyor sanki cikle çekik gibi ama sonradan hızlanıyor.sorun nedşr acaba sübablarmı alışık değil macun sürmedik
motoru yaptırdım arkadaslar yeni silindir üst kapak emiş egzos sübabıda tamam.ama motora gaz verdiğimde boğuluyor sanki cikle çekik gibi ama sonradan hızlanıyor.sorun nedşr acaba sübablarmı alışık değil macun sürmedik
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
hava ayarın bozuk olabilir.hava ayarı çok etkiliyor çalışmayı.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
hava ayarında bi sorun yok
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
başıma bi benzeri gelmişti başka bir bujiyle dene bi bakalım ...
bujide yeni.hızlanmak istediğimde motr biraz boğuluyor sonra hemn toplanıyor güzel bi şekilde gaz yiyor .yani belli bir arada yapıyor boğulmayı
sübablarla alkası varmı arkadslar
sübapları değiştirdiniz de niye alıştırmadınız ki sübapları alıştırmanız gerekir. şuan belki tam oturmayabilir yuvalara. ayak pedalıyla bastığında komprasör nasıl kolaymı basılıyor.
evet biraz klay basıyor zorluk yok
arkadaşım anladıgım kadarı ıle,
subapları değiştirmişsin,
değiştirmeyi bir yana bırak kendin yapmışsın ve macunsuz bırakmışsın,
bende macun aradım bulamadım,
ve rektıfıyecı arkadaşa rica ettım,
oda elemanlarına yaptırdı,
ama ben izledim aşamalarını,
önce subapları taşlıyorlar kenarlarını,
sonrada matkap'ın ucuna zımpara takıyor ve temızlıyor,
sonrasında tam otordugu halde macunluyor,
ve işlerini o kadar iyi bildikleri halde 20 dk uğraştı çocuk saolsun sadece macun ile,
sen macun dahı kullanmamışsın,
kaldıki içleride pis kaldı sanırım,
buda demektırkı motorun subapları kaçırıyor,
yanı bence sen yıne motoru indirmelisin ve subapları alıştırmalısın...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
peki ilerde düzelmezmi.şöyle 500 km sonra flan
sanırım öyle gazı salınca egzosdan patlama sesi geliiyor
cok fazla ses yapmaz patır patır az cıkar ama bide siboplar kacırmış olsa motor calısmaz komprosör olmas yha bence baska bi sorun war
hmmm SERKANADH13 doğru söylüyor sanırım. zaten büyük çoğunluk sibop alıştırmasını eksik bulmuş. bu konu üzerinde durmalısın bence. tecrübeli insanlar bunlar ;)
bol şans
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)