Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kedigözü ?

Motovento
    REKLAM ALANI
    .Mhmt. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Ön çamurlukta bulunan kedi gözleri zorunlumu? yasal bişey varmı bununla ilgili
    Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı .Mhmt. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok heralde ama yandan gelen araçların seni rahat görebilmeleri için çok gerekli söksen polis niye söktün demeyebilir ama Allah korusun seni yandan görmeyip çarpan bi sürücü diyebilir

Ya aslnda o kedi gözlerinin içine küçük 2-3 led koysalar daha güzel olur bence.Hem güvenlik açısındanda daha iyi olacağı kanısındayım.

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Motosikletin orjialinde bulunan en ufak bir parçayı bile söküp atma taraftarı değilim şahsen. Sanırım sökmek istiyorsun ve yasal bir sakıncası olacağını hiç sanmıyorum. Ama bırak dursun orada, kafaya takacak başka birşey bulamadın mı ? Faydası olur zararı olmaz.

ReBeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    200 GY Enduro
    ben led ekledim içine 1 tane parlak led. görüntüsünden birşey götürüyor merak etme. görülebilir olmak motosiklet için hayat kurtarıcı olabiliyor. sen sakın ha eksosuzu kestiren, amortisörlerini kısaltan, aynalarını sökeb, stoplarını boyayan aptallardan olma. bu aralar görmekten bıktım, birkaçı gebersede ibret olsa diye içimden geçmiyor değil!!!

cagan_hell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Turex:)
    Sökme boşver sökünce ne koyucan yerine ki??
    Sanma şahım herkesi sen sadıkane yar olur. Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur.
    Sadıkane belki ol al alemde serdar olur,yar olur ağyar olur serdar olur didar olur.

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    Alıntı ReBeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben led ekledim içine 1 tane parlak led. görüntüsünden birşey götürüyor merak etme. görülebilir olmak motosiklet için hayat kurtarıcı olabiliyor. sen sakın ha eksosuzu kestiren, amortisörlerini kısaltan, aynalarını sökeb, stoplarını boyayan aptallardan olma. bu aralar görmekten bıktım, birkaçı gebersede ibret olsa diye içimden geçmiyor değil!!!
    bende kızıyorum o tarz girişimlerde bulunanlara ama şahsen gebersinler diyemem biraz ağır yazmışsın burada. sonuçta onlarında bir ailesi var.onlara göre yaptıkları bir çeşit modifiye öyle diyorlar bende onların cevabına hadi ordan diyorum.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

ReBeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    200 GY Enduro
    Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende kızıyorum o tarz girişimlerde bulunanlara ama şahsen gebersinler diyemem biraz ağır yazmışsın burada. sonuçta onlarında bir ailesi var.onlara göre yaptıkları bir çeşit modifiye öyle diyorlar bende onların cevabına hadi ordan diyorum.
    öylede hocam, 1500 liralık motorlarla ne yapıyorlar? (yada yaptıklarını sanıyorlar?)

yolda bana tehlike yaratıyorlar. dün önümdeki aynasız ybr önümden aniden sola kırdı sollarken arabayla, neredeyse kaza yapıyordum ıslak yolda. hızlı olsam, karşıdan araba gelsse salak herif yüzünden kaza yapacam. ben öleceğime onlar gebersin!

gece yatarım, canım çıkmış bütün gün. saat 3 egzostu düzülmüş bir mal 110luk motoruyla tren gibi ses çıkartıyor ve uykumu mahvediyor. bunlara karşı ne dersin?

adamın kendisine saygısı yok tamam anladık ama biraz karşıdakine saygısı olsa, biraz karşıdakinin canını düşünse, serseri mayın gibi dolaşmasa!

eskiden gülüp geçiyordum ama bu mallar artık hayatıma kastediyorlar. bende diyorum, ben öleceğime, o gebersin!

stopları patla gezerler ama eksozsta stickere milyonları bayılırlar!

cagatay_hepsen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung 250 comet'di gitti yamaha x-max 250 geldi
    Alıntı .Mhmt. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o kedi gözleri aslında büyük motosiklet firmalarının kanada versiyonlarında olur senin motorda demek kanada versiyonuymuş
    ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Motosikleti
    Yamaha MT25
    Sorun şu ki benim hussarın orjinalinde var ama aldığımda yoktu :D Önemliyse taktırmak için sordum

Bende sadelikten yanayım kro gibi yok altına neon lar (aslında led) arkaya yazılar falan siyah spreyle stoplar aslında kanuni kullanıpta r1 hissi yaratmak için takılmış sözde performans veren egzozlar saçma
    Ama şuan bişey diyemem beat in egzozu hussara uyuyodur daha sağlıklı oluyodur kalite için takarsın tamam yada beat in fren sistemi daha iyidir takarsın tamam , jant şeridi fark edilmek için takarsın oda güzel gerisi kroluk gibi geliyor..
    Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu

Motosikleti
    Piaggio X9 Evo 500
    Amerika ve Kanada'da yaşamadığın sürece yasal zorunluluk yok. Fakat taktırman menfaatine olur.

Motosikleti
    Yamaha MT25
    Bu kadar önemli oldğunu bilmiyordum ilk bakımda taktırırm 1500 km ye gelince

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler