Ön çamurlukta bulunan kedi gözleri zorunlumu? yasal bişey varmı bununla ilgili
Ön çamurlukta bulunan kedi gözleri zorunlumu? yasal bişey varmı bununla ilgili
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
Ya aslnda o kedi gözlerinin içine küçük 2-3 led koysalar daha güzel olur bence.Hem güvenlik açısındanda daha iyi olacağı kanısındayım.
Motosikletin orjialinde bulunan en ufak bir parçayı bile söküp atma taraftarı değilim şahsen. Sanırım sökmek istiyorsun ve yasal bir sakıncası olacağını hiç sanmıyorum. Ama bırak dursun orada, kafaya takacak başka birşey bulamadın mı ? Faydası olur zararı olmaz.
ben led ekledim içine 1 tane parlak led. görüntüsünden birşey götürüyor merak etme. görülebilir olmak motosiklet için hayat kurtarıcı olabiliyor. sen sakın ha eksosuzu kestiren, amortisörlerini kısaltan, aynalarını sökeb, stoplarını boyayan aptallardan olma. bu aralar görmekten bıktım, birkaçı gebersede ibret olsa diye içimden geçmiyor değil!!!
Sökme boşver sökünce ne koyucan yerine ki??
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yar olur. Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur.
Sadıkane belki ol al alemde serdar olur,yar olur ağyar olur serdar olur didar olur.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
öylede hocam, 1500 liralık motorlarla ne yapıyorlar? (yada yaptıklarını sanıyorlar?)
yolda bana tehlike yaratıyorlar. dün önümdeki aynasız ybr önümden aniden sola kırdı sollarken arabayla, neredeyse kaza yapıyordum ıslak yolda. hızlı olsam, karşıdan araba gelsse salak herif yüzünden kaza yapacam. ben öleceğime onlar gebersin!
gece yatarım, canım çıkmış bütün gün. saat 3 egzostu düzülmüş bir mal 110luk motoruyla tren gibi ses çıkartıyor ve uykumu mahvediyor. bunlara karşı ne dersin?
adamın kendisine saygısı yok tamam anladık ama biraz karşıdakine saygısı olsa, biraz karşıdakinin canını düşünse, serseri mayın gibi dolaşmasa!
eskiden gülüp geçiyordum ama bu mallar artık hayatıma kastediyorlar. bende diyorum, ben öleceğime, o gebersin!
stopları patla gezerler ama eksozsta stickere milyonları bayılırlar!
Sorun şu ki benim hussarın orjinalinde var ama aldığımda yoktu :D Önemliyse taktırmak için sordum
Bende sadelikten yanayım kro gibi yok altına neon lar (aslında led) arkaya yazılar falan siyah spreyle stoplar aslında kanuni kullanıpta r1 hissi yaratmak için takılmış sözde performans veren egzozlar saçma
Ama şuan bişey diyemem beat in egzozu hussara uyuyodur daha sağlıklı oluyodur kalite için takarsın tamam yada beat in fren sistemi daha iyidir takarsın tamam , jant şeridi fark edilmek için takarsın oda güzel gerisi kroluk gibi geliyor..
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
Amerika ve Kanada'da yaşamadığın sürece yasal zorunluluk yok. Fakat taktırman menfaatine olur.
Bu kadar önemli oldğunu bilmiyordum ilk bakımda taktırırm 1500 km ye gelince
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)