Mondial 100km vites sorunu
Reklamlar
-
Arkadaşlar bende 100km var. motorun vites takıcak kısmı var fakat vitesi yok yani otomatik şanzman. içinde vites yayı denen bir araç varmış. otomatik olduğu için yokuşları fln çıkmıyor 2 kişiyle.
benim motorumun aynısından görmüştüm vites takmış. acaba nasıl bir sitem kullanmış... bu işlerden anlayan varsa yardım edebilirmi?
BU arada motorum uçurumdan uçmuştu bazıları bilir yaptırdım:D
Reklamlar
-
yanlıs bilmiyorsam senin motora viters takılmıyorvitesli olupta sennkinin aynsı olanlar var yokus cıkmıyorsa kavrama bltasını değiştrmn gerekiyor..
-
balata eskimiş falanmı demek istedin anlamadım . motor daha 2000 km'de gerek varmı sence?
-
umutcan_314 adlı üyeden alıntı
balata eskimiş falanmı demek istedin anlamadım . motor daha 2000 km'de gerek varmı sence?
eğer sürekli 2 kişi kullanıp özellikle dik bayırlara vurduysan yada hem gaza basıp hem frene bastıysan (aragaz çekme denemeleri) kısacası kullanmanda bi aşırılık varsa kavrama balatalarının değişmesi gerekli bu genel bir bilgi .
fakat ;
gelelim işin esas kısmına benim bikaç arkadaşımda km vardı onlarda aynı şeyi söylüyolardı bu motorla zaten 100cc e viteslide olmadığından 1 e atıp güç kazanma olanağında yok bide bayır çıkıyosun hemde 2 kişi ohoo e normal karşılamak lazım bence motorunda bir problem yok yüklenmemeyi dene
eğer illaki vites li istiyorsan bunlara takılacağıı zannedmiyorum en mantıklısı satıp yarı otomatik 4 zamanlı al yok yok daha da mantıklısı bunu kullan sen 10 -15 bin falan sonra apache veya cbf150 almaya çalış
-
saolun arkadaşlar ama ben bunlara vites takıldığından eminim 100ukh ile aynı motor var üstünde. sadece sanzman farklı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler