Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 100km vites sorunu

REKLAM ALANI

Arkadaşlar bende 100km var. motorun vites takıcak kısmı var fakat vitesi yok yani otomatik şanzman. içinde vites yayı denen bir araç varmış. otomatik olduğu için yokuşları fln çıkmıyor 2 kişiyle.
    benim motorumun aynısından görmüştüm vites takmış. acaba nasıl bir sitem kullanmış... bu işlerden anlayan varsa yardım edebilirmi?

BU arada motorum uçurumdan uçmuştu bazıları bilir yaptırdım:D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mondial 151 rs
    yanlıs bilmiyorsam senin motora viters takılmıyorvitesli olupta sennkinin aynsı olanlar var yokus cıkmıyorsa kavrama bltasını değiştrmn gerekiyor..

balata eskimiş falanmı demek istedin anlamadım . motor daha 2000 km'de gerek varmı sence?

gursus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F
    Alıntı umutcan_314 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    balata eskimiş falanmı demek istedin anlamadım . motor daha 2000 km'de gerek varmı sence?
    eğer sürekli 2 kişi kullanıp özellikle dik bayırlara vurduysan yada hem gaza basıp hem frene bastıysan (aragaz çekme denemeleri) kısacası kullanmanda bi aşırılık varsa kavrama balatalarının değişmesi gerekli bu genel bir bilgi .

fakat ;

gelelim işin esas kısmına benim bikaç arkadaşımda km vardı onlarda aynı şeyi söylüyolardı bu motorla zaten 100cc e viteslide olmadığından 1 e atıp güç kazanma olanağında yok bide bayır çıkıyosun hemde 2 kişi ohoo e normal karşılamak lazım bence motorunda bir problem yok yüklenmemeyi dene
    eğer illaki vites li istiyorsan bunlara takılacağıı zannedmiyorum en mantıklısı satıp yarı otomatik 4 zamanlı al yok yok daha da mantıklısı bunu kullan sen 10 -15 bin falan sonra apache veya cbf150 almaya çalış

saolun arkadaşlar ama ben bunlara vites takıldığından eminim 100ukh ile aynı motor var üstünde. sadece sanzman farklı

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler