Asya as150 t1 gösterge sorunu yardım lütfen
Reklamlar
-
selamlar aranıza yeni katıldım asya 150 t1im var 4200 kmde sadece bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim motor 80 kmyi geçmiyor servise götürdüm adam inanmadı hatta sürdü motoru bana göstergenin bozuk olduğunu söyledi göstergeyi ayarlatabilir miyim yoksa yeni gösterge mi almam lazım?yok sa gerçekten 80i geçmiyor mu motor kafam karıştı biraz : )yardım ederseniz sevinirim hayırlı forumlar
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
KM Saati
Bence canını sıkma.Bu göstergelerin doğru göstereni çok nadir.80 yerine 130 gösterse ne diyecektin.Ben çok karşılaştım 120 yapıyorum diyenlerle.Fabrikanın
kitabına yazdığı hız max.85 km.En uygunu açık ve düz bir yolda araba ile karşılaştır.Sonra bilirsinki seninki 80 ise gerçeği 90 mesela.
Açıp kurcalayanlar var ama bu tip göstergeleri ayarlamak ezbere olmaz.Yenisi de alsan garantisi yok.Hepsi aynı fabrikanın malı.
Tek olasılık ön tekerden km.saatine gelen telin ve teker şaftındaki dişlinin normal çalıştığını kontrol ettir.
-
_OLD_ adlı üyeden alıntı
Bence canını sıkma.Bu göstergelerin doğru göstereni çok nadir.80 yerine 130 gösterse ne diyecektin.Ben çok karşılaştım 120 yapıyorum diyenlerle.Fabrikanın
kitabına yazdığı hız max.85 km.En uygunu açık ve düz bir yolda araba ile karşılaştır.Sonra bilirsinki seninki 80 ise gerçeği 90 mesela.
Açıp kurcalayanlar var ama bu tip göstergeleri ayarlamak ezbere olmaz.Yenisi de alsan garantisi yok.Hepsi aynı fabrikanın malı.
Tek olasılık ön tekerden km.saatine gelen telin ve teker şaftındaki dişlinin normal çalıştığını kontrol ettir.
evet yapman gereken _old_ abininde dediği gibi bir motosikletle veya arabayla karşılaştırman mesela çıkın düz yola 50 ye geldiğinde kornaya bas de o şekilde anlaşabilirsin
-
anladım arabayla deneyeceğim o zaman çok teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler