Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

motorumun parçalarını aldım

REKLAM ALANI
    enes_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha RX 135 KİNG(Fıghtıng Spırıt)
    yeni bir silindir+piston:60 tl
    emiş sübabı:10 tl

fiyatlar nasıl arkaslar toplam 3 parça 70 tl tuttu sizce işçilik ne kadar vermeliyim.motor komple açılcak karterde parça kırığı varmı diye.allahtan krankta bişey yok
    Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    iyi fiyata almışsın parçaları.
    benim usta var daha önce bahsetmiştim. ışıldarda ustalık yaptı şimdi şahsi dükkanı var. uygun fiyata halleder.
    100 tl diye bahsediyolar forumda motoru komple indirmeye. biraz araştır istersen.
    mevlana kavşağında tamircinin birisi 100 tl ye motoru indirip balansör ayarı yapacak bana, sonra bakarız dedim ve bidaha gitmiyorum. keriz sandı beni
    Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık

durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...

ceyhun__22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    iyi ama şöyle iyi mobylette nin bile piston segman silindir orjinali 60 tl falan. Ona kıyasla iyi .
    Sadece emiş subapının kırıldığını nerden biliyosun? fiyata segmanlar da dahil mi ? Sana alt üst keçe de lazım.

Motosikleti
    06" Honda Cbr 125 R(Satıldı) / BekleniyoRR :)
    Alıntı enes_007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yeni bir silindir+piston:60 tl
    emiş sübabı:10 tl

fiyatlar nasıl arkaslar toplam 3 parça 70 tl tuttu sizce işçilik ne kadar vermeliyim.motor komple açılcak karterde parça kırığı varmı diye.allahtan krankta bişey yok
    bi satmadın su motoru
    [B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]

Motosikleti
    olsun krdeş nasıl olsa seneye arabaya bincem.
    Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

Motosikleti
    fiyatlar nomal mi sizce ustaya ne kar vermeliyim?

fiyatlar nomal mi sizce ustaya ne kar vermeliyim?
    silindir fiyatı normal, dediğim gibi kaça yaparlar araştır, benim ustadanda fiyat alırız istersen???

Motosikleti
    70 tlden fazla vermem diye düşünüyorum.birde yeni silindir ve piston yeni yağ kullanıcam kaç kmde değğitrirmem lazım çünki silindir ve piston yeni rodaj olucak

70 tlden fazla vermem diye düşünüyorum.birde yeni silindir ve piston yeni yağ kullanıcam kaç kmde değğitrirmem lazım çünki silindir ve piston yeni rodaj olucak
    kaça yapılır bilmem, sormak lazım her usta farklı ücret talep eder. rodajını bilenler anlatırlar ilk yağ tahminim erken değişir.
    demiştimya balansör ayarı yapicam 100 liraya dedi dolandırıcının birisi. herkes farklı söyler.
    sürekli görüştüğüm usta var istersen sorarım.

eğer motorunun içine metal tozları düştüyse motoru komple söktür şanzuman filan sökülsün.
    benim piston parçalandığında tüm rulmanlar filan karıncalanmıştı tozlardan. kökten değiştirdik.

yok sadece çizil di diyorsan motor inmez üst kapağı bir de silindiri söker işte 50-100 arası isteyebilir.

burda komple inerse 100 alıyorlar. tanıdık olursa 80 alıyor.

aslında sen 150lik silindir alsaydın zaten aynı fiyat. senin ihtiyaç duyacağını düşünüyorum 150liğe agresif sürüyorsun ya

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:42 AM ----------

benim subap çok sert çarpmıştı silindire krank kolu da hafif zarar görmüş. o zaman krank kolunu değiştirmemiştik . titreşim artmıştı dikkat et belki titreşim artabilir.
    şimdi krank silindir hepsi değişti fena olmadı

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler