yeni bir silindir+piston:60 tl
emiş sübabı:10 tl
fiyatlar nasıl arkaslar toplam 3 parça 70 tl tuttu sizce işçilik ne kadar vermeliyim.motor komple açılcak karterde parça kırığı varmı diye.allahtan krankta bişey yok
yeni bir silindir+piston:60 tl
emiş sübabı:10 tl
fiyatlar nasıl arkaslar toplam 3 parça 70 tl tuttu sizce işçilik ne kadar vermeliyim.motor komple açılcak karterde parça kırığı varmı diye.allahtan krankta bişey yok
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
iyi fiyata almışsın parçaları.
benim usta var daha önce bahsetmiştim. ışıldarda ustalık yaptı şimdi şahsi dükkanı var. uygun fiyata halleder.
100 tl diye bahsediyolar forumda motoru komple indirmeye. biraz araştır istersen.
mevlana kavşağında tamircinin birisi 100 tl ye motoru indirip balansör ayarı yapacak bana, sonra bakarız dedim ve bidaha gitmiyorum. keriz sandı beni
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
iyi ama şöyle iyi mobylette nin bile piston segman silindir orjinali 60 tl falan. Ona kıyasla iyi .
Sadece emiş subapının kırıldığını nerden biliyosun? fiyata segmanlar da dahil mi ? Sana alt üst keçe de lazım.
olsun krdeş nasıl olsa seneye arabaya bincem.
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
fiyatlar nomal mi sizce ustaya ne kar vermeliyim?
70 tlden fazla vermem diye düşünüyorum.birde yeni silindir ve piston yeni yağ kullanıcam kaç kmde değğitrirmem lazım çünki silindir ve piston yeni rodaj olucak
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
eğer motorunun içine metal tozları düştüyse motoru komple söktür şanzuman filan sökülsün.
benim piston parçalandığında tüm rulmanlar filan karıncalanmıştı tozlardan. kökten değiştirdik.
yok sadece çizil di diyorsan motor inmez üst kapağı bir de silindiri söker işte 50-100 arası isteyebilir.
burda komple inerse 100 alıyorlar. tanıdık olursa 80 alıyor.
aslında sen 150lik silindir alsaydın zaten aynı fiyat. senin ihtiyaç duyacağını düşünüyorum 150liğe agresif sürüyorsun ya
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:42 AM ----------
benim subap çok sert çarpmıştı silindire krank kolu da hafif zarar görmüş. o zaman krank kolunu değiştirmemiştik . titreşim artmıştı dikkat et belki titreşim artabilir.
şimdi krank silindir hepsi değişti fena olmadı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)