super sporta sport touring lastik takmak
Reklamlar
-
Merhaba,
motosiklet surmeye yeni basladim.(10gun100-150km)
gecen hafta 2007 model hyosung gt250r aldim.
arka lastik cok eskiydi.
bir motosiklet satis-servis magazasina gittim ve uygun lastik konusunda yardim istedim.
saticinin secimiyle metzeler lasertec serisi bir arka lastik aldim.bugun lastik takildi.
soyle bir endisem var.lastik olculeri tamam.fakat "lasertec" sport touring grubunda bir lastik. hyo.gt250r ise sup.sport.
yanlis is mi yaptim acaba?tesekkurler saygilar.
Reklamlar
-
üzerinde gelen shinkolardan iyidir.bir de eski lastik ne marka olursa olsun ilk haline göre çok kötü durma mesafesi elde ediyor.(autoshow da test verisi kötüydü 20bindeki lastiklerin)
arka neyse de öne güzel lastik al . lasertec te kötü lastik değil. metzeler m3 alman lazımdı veya daha iyisi metzeler rennsport. onlara da güç yetmez 500 lira civarı
-
gt250r çok yüksek güçlere sahip olmadıgından lastigin bir sıkıntı yaratacagını zannetmiyorum.
ayrıca bu işlerde araştırma yaparak bilgi sahibi olmanızı öneririm. satıcıya bırakırsanız size oncelikle elinde kalan malı satmaya çalışacaktır, bu da gayet normal.
@ osmaniyeli,
adam gt250r kullanıyor. metzeller m3 gt250r'nin neyine gerek?
-
Moderatör
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
üzerinde gelen shinkolardan iyidir.bir de eski lastik ne marka olursa olsun ilk haline göre çok kötü durma mesafesi elde ediyor.(autoshow da test verisi kötüydü 20bindeki lastiklerin)
arka neyse de öne güzel lastik al . lasertec te kötü lastik değil. metzeler m3 alman lazımdı veya daha iyisi metzeler rennsport. onlara da güç yetmez 500 lira civarı
Shinko'ları bilinçsiz olarak kötülüyorsunuz bence. Shinko Türkiye'de tanınmasada kaliteli bir lastiktir. Evet ısınmadığı sürece ilk 10 km'ye kadar kayma ve yola iyi tutunamama eğilimi gösterir, fakat ısındığında çoğu bilinen markalı lastikler kadar iyidir. Bizi yanıltanda şehir içinde trafiğe ilk çıktığımız kilometrelerde başımıza gelen, yada duyduğumuz klasik kayıp düşme vakalarıdır.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Shinko'ları bilinçsiz olarak kötülüyorsunuz bence. Shinko Türkiye'de tanınmasada kaliteli bir lastiktir. Evet ısınmadığı sürece ilk 10 km'ye kadar kayma ve yola iyi tutunamama eğilimi gösterir, fakat ısındığında çoğu bilinen markalı lastikler kadar iyidir. Bizi yanıltanda şehir içinde trafiğe ilk çıktığımız kilometrelerde başımıza gelen, yada duyduğumuz klasik kayıp düşme vakalarıdır.
çok kötü olmayabilir dediğin gibi. lasertecten kötüdür. kullandım lasertec. fiyatlarına bakarak aldanmış olabilirim. yada kullanıcı yorumlarından.yani eski lastik ne marka olursa olsun yenisi daha iyi olacaktır diyebiliriz.
aslıda en iyisini almak lazım önümüze yandan aniden bir araç çıktığında frenlere asılıp kaymadan, az kayarak 70 yerine 60 la çarparak kalçayı kırmaktan kurtulabiliriz.
amacım shinkoyu kötülemek değildidaha iyisinin olduğunu söylemekti
-
Lastiği ne alıyorsan al fakat en ve arka lastikler aynısı olsun..
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
Moderatör
çok kötü olmayabilir dediğin gibi. lasertecten kötüdür. kullandım lasertec. fiyatlarına bakarak aldanmış olabilirim. yada kullanıcı yorumlarından.yani eski lastik ne marka olursa olsun yenisi daha iyi olacaktır diyebiliriz.
aslıda en iyisini almak lazım önümüze yandan aniden bir araç çıktığında frenlere asılıp kaymadan, az kayarak 70 yerine 60 la çarparak kalçayı kırmaktan kurtulabiliriz.
amacım shinkoyu kötülemek değildi
daha iyisinin olduğunu söylemekti
Benimde amacım Shinko'nun sanıldığı kadar kötü bir lastik olmadığını belirtmekti sayın arkadaşım
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Benimde amacım Shinko'nun sanıldığı kadar kötü bir lastik olmadığını belirtmekti sayın arkadaşım
3 kere duro lastikten asfalt yanığıyla canım yandı artık üfleyerek lastik seçiyorum
-
Moderatör
3 kere duro lastikten asfalt yanığıyla canım yandı artık üfleyerek lastik seçiyorum
Lastiklerin kaymasının tek nedeni lastiklerin kendisi olmayabilir ama
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Lastiklerin kaymasının tek nedeni lastiklerin kendisi olmayabilir ama
evet hep beni gaza getiriyor diğer sürücüler şikayetçiyim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:52 AM ----------
kısaca lastiğe para vermek kaska para vermekle aynı şey
-
cevapladiginiz icin tesekkurler arkadaslar.
o halde lasertecle devam.
hoş... lastikle 20km gittim.
bu saatten sonra degistirmeleri cok zordu.
o zmn onlere de lasertec alayim.
saygi sevgi herkese
-
nich@tine adlı üyeden alıntı
cevapladiginiz icin tesekkurler arkadaslar.
o halde lasertecle devam.
hoş... lastikle 20km gittim.
bu saatten sonra degistirmeleri cok zordu.
o zmn onlere de lasertec alayim.
saygi sevgi herkese
2 teker uzerinde duran arkadaslara sesleniyorum siz siz olun on ve arka lastik izi ayni olsun motosikletinizde cunku kuru yoldan islaga girdiginizde kizaklanma ihtimaliniz lastik izi farkli olajn araclarda cok ama cok yuksek....
İsteyen uyarimi dikkate alir isteyen almaz...
Ben uyariyimda....
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler