Racing Motoruma Bir Takim Lastik Alacağim Tavsiye Ve önerilerinizi Bekliyorum
Reklamlar
-
MERHABA
Arkadaşlar 2. el bir 750 lik bir racing motor aldım lastikler oldukça kötü acil değiştirmem gerekiyor (190-17, 120-17) önerebileceğiniz lastik markası ve Avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz fiatlarda ve ödeme şeklinde bize yardımcı olacak tanıdık bayiler var mı?Acil yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Reklamlar
-
valla dunlop al derim.motorun hayırlı olsun.alacağın lastiklerde.ha motor neydi bu arada
-
Sağol vlad1462, 98 suzuki srad 750, Dunlopa takıma 530 YTL gibi bir şey dediler bir de metzeller çok güzel diyorlar ama açıkcası fazla anlamıyorum
-
bence motorun orjinal lastiklerinden al
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
-
suzuki bayisine git motorun orjinal lastiklerinin markasını ve ölçülerini öğren katalogdan o kadar para vermişken firmanın uygun gördüğü lastikleri al üzerindeki lastikler 98den beri kaçkere değişmiştir belki sahipleri kendi isteklerine göre değişik ölçüde lastik te kullanmış olabilirler sana tavsiye edebileceğin en mantıklı iş bu
-
fabrika çıkışı doğru ölçyü aldıktan sonra, isediğin lastiği seçebilirsin.. dunlop, metzeller ve pirelli bence iyi seçim olacaktır.. ama hangi markayı alırsan al lastik ölçüleri standart olsun. çünkü motosikletin performansı, yol tutuşu ve yakıt tüketimi standart lastik ölçüsüne göre ölçülmüştür..
-
arka normalde 180 dir. Ancak 190 da iyi duruyor.
Dunlop piyasanın en uzun ömürlülerinden , ancak ısınıp yolu tutana kadar bayıltır. Keza Metzelerde öyle.
Tabii kullanım biçimi ve cüzdan gücüde önemli.
Sağlam gazlıyacaksan batlax yada dragon ol , istediğin gibi viraja gir , çık yat ne istersen yap ancak ömürleri kısadır max. 5000 de değiştirmen gerekir.
-
27 Haziran 2006, 14:53
Metzeler almanı tavsiye ediyorum, ben aldım bir takım ve çok memnunum diğerlerine göre biraz pahalı ama hiçbirşey senden daha önemli değil
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler