arkadaşlar ekonomik olması için 6 vites yaptırma şansımız varmıdır motor orjinal 5 vites ama 5000 devirde 60 la zorlanmadan gidiyo mesela 6 vites olsa 5000 devirde 80le gitsem
arkadaşlar ekonomik olması için 6 vites yaptırma şansımız varmıdır motor orjinal 5 vites ama 5000 devirde 60 la zorlanmadan gidiyo mesela 6 vites olsa 5000 devirde 80le gitsem
aslında ben de düşünmedim değil
erkutorkal hazır sen konu açmışken ben de içimdeki soru işaretini dökmek istedim
benim motorum mondial 150 KN 5 vites
vites göstergesi 6'ya kadar işte bu durum beni işkillendirdi
5. vites oranı diğerlerine güre büyük
5. vites oranını biraz düşürsek ve 6. vites eklesek? sonuç ne olur acaba
Vites eklemek yerine ön veya arka dişliyi değiştirseniz daha masrafsız olmaz mı?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Motor parasına şanzuman..En mantıklısı dişliyi küçültmek ama bu da motorun hızlanmasını yavaşlatacaktır ve motorun ömrünü azaltacaktır.Bunlarıda göze almak lazım.
zaten düşündüğümüz pek hayırlı bişi değil kabul ediyorum
ama tek tutar yönü kalkışta çekiş kaybı yaşamadan daha hızlı gitmek ama maliyeti
ne özetti beeh
galiba ben dersimi aldım kafamdaki soru işaretini kırdım (herkese teşekkürler)
zincir, ön dişli ve arka dişlimi yeni değiştirdim
arka dişliyi bi küçülttüm sonuç pozitif
ön dişliyi bi büyütmek istiyom ama yeni değiştirdim az eskisin öyle
bu 6. vites benimde aklıma geldi, uzun yolda kullanılır ve düz yolda bence. çünkü motorun gücü bellidir. olsa bende yaptırırım
ön dişliyi 2 diş büyüttüm kalkış yavaş oldu rampada çekiş düştü.
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Arkadaşlar dişli takarsak bütün viteslerde fark olur çekiş azalır yada güç aşırı çoğalır benim bahsettiğim ilave vites taktığımız zaman ortaya çıkıyor ;):p
Günaydın. Vites kutusuna 6. vitesi eklemeni aslında imkansız. Bunun için hem yer yok, hemde vites kutusu değiştiricisinin bunu yapması mümkün değildir. Ayrıca tüm vites milerini yeniden yaptırmak zorundasınız.
boşver sen ya napcan hızlı gidipte
lucasin dedigini yapan ve memnun olan biri var zaten bilmese soylemez.denemesi bedava derken
sanzuman actinmi hic?
ne var ne yok incele bir..
maliyeti cok ve imkansiza yakin bi is hemde riski yuksek mazallah...
en guzeli on disliyi bir dis buyutursun olay cozulur ancak kalkisda agir kalir motosikletin eskiye gore...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Bence bretona 6. vites takmaya çalışacağına, ön freni disk yapmaya çalışsan daha hayırlı bir iş yaparsın. O motorun ön freni de kampana ve DURMUYOR....
Ben kickstart yayı değiştirmek için şanzımanı yardım. Hazır açmışken 5. vites eklemek aklımdan geçti :D lakin 4 te fazla bağırıyor vites istiyor. Ama çok külfetli olduğu için vazgeçtim.
geri viteste şart
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
ybr 125in abd versiyonları 6 vitesli. şanzuman ısmarlasam kaça gelir acep
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)