Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

kesici

REKLAM ALANI
    mertyagci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Dink-R 150
    Alıntı kartalizma07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim süpaplar sıkı herhalde, rolanti değişiyo ve rolantideyken bazen tekleme yapıyo gibi ses sabip değil gibi bilmem anlatabildimmi
    Seninkinin sübapla alakası yok git bujini değiştir.Sorunun bujide.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:09 PM ----------

Ah bea kardeşim bu kadar bozana kadar ne yaptın anlamadım gitti.Sözüm sana değil ama ben görüyorum caddede o tip motorlarla tam gaz verip motorları bağırıtyorlar,yokuşlarda yarım gazla gideceğine full gazla motoru boğuyor.Yani bunlar tamamen gereksiz işler o motorun bir gücü var sen o gücü zorlarsan yada hart hurt kullanırsan böyle sorunlar yaşaman çok çok doğal.Yanlış anlama ben sana öyle kullandın demiyorum ama öyle kullananlar o kadar çok ki.Sonra diyorlarki Çin malı adi çin malı şu bu.Almışlar altlarına 125lik çin comuterları bas allah bas yani nereye yetişiyorsun anlamadım gitti.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mertyagci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Seninkinin sübapla alakası yok git bujini değiştir.Sorunun bujide.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:09 PM ----------

Ah bea kardeşim bu kadar bozana kadar ne yaptın anlamadım gitti.Sözüm sana değil ama ben görüyorum caddede o tip motorlarla tam gaz verip motorları bağırıtyorlar,yokuşlarda yarım gazla gideceğine full gazla motoru boğuyor.Yani bunlar tamamen gereksiz işler o motorun bir gücü var sen o gücü zorlarsan yada hart hurt kullanırsan böyle sorunlar yaşaman çok çok doğal.Yanlış anlama ben sana öyle kullandın demiyorum ama öyle kullananlar o kadar çok ki.Sonra diyorlarki Çin malı adi çin malı şu bu.Almışlar altlarına 125lik çin comuterları bas allah bas yani nereye yetişiyorsun anlamadım gitti.
    bujiden değildir bence, ngk iridyum buji var motorda 8000 km oldu tık yok.
    Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık

durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...

mertyagci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Dink-R 150
    Sübapların sıkı yada gevşek olmasından motor teklemez.Teklemeyi ya karbüratörden yada bujiden yapar.Önce bunu bir belirleyelim.Ama sen işe bujiden başla karbüratör karışık bir iş.Denemekte fayda var üstad alırsın 5 liraya bir buji takarsın denersin düzelirse dua edersin düzelmezse serviste karbüratöre baktırırsın.

Motosikleti
    06" Honda Cbr 125 R(Satıldı) / BekleniyoRR :)
    Birdaer sat su motoru da kurtulalım
    [B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler