Zincir Sorunu Lütfen Yardım
Reklamlar
-
Arkadaşlar zincirim çok gevşemişti arkadaşla uğraştık ve sıktık.Yalnız çok fazla sıkmışız galiba hatta aşırı diyebilirim.Fakat ne hikmetse bir daha gevşetemedik ve o haliyle biniyorum 1 gündür.Motorda biraz güç kaybı var,çekişten düştü.Bu olay zincirin aşırı gerginliğinden kaynaklabilir mi?Sıkılan zincir bir daha boşlanmaz mı?
Reklamlar
-
Zincir çok sıkı olduğunda elbette kasacağı için hızı ve çekişi biraz düşürür. Ancak daha kötüsü zinciri koparabilir veya dişli kırabilirsin. Neden gevşetemiyorsun acaba? Servise götür bence
-
Yarın ilk işim bu işi çözmek olacak zaten.Haklısın dişlileri kırabilir.Sağol kardeş.
-
mertyagci adlı üyeden alıntı
Yarın ilk işim bu işi çözmek olacak zaten.Haklısın dişlileri kırabilir.Sağol kardeş.
Ayarı yaptırmadan arkaya birini almamaya çalış. İyi geceler.
-
zinciri tekrar gevşetmek istiyorsan milin somununu gevşet yanlardaki gergileride bi miktar gevşet. motoru çalıştırıp 1. viteste debriyajı sert bırak 1 kerelik. buşekilde yaparsan zincir gevşer daha sonra tekrar ayarlarsın.
-
en güzeli ön arka dişli ve zinciri komple deyişmen
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
Zincir salmış oldu kendini ve ömründen bayağı bir gitti böylece maalesef.
-
benim zincir de çok gevşemişti bu gün sıktırttım motorun performansı baya arttı
-
Bugün zincirimi biraz gevşettirdim ve sorun ortadan kalktı motorun performansı eskisine döndü.Nasıl sıktırmışsam öyle zincire elinle değdiğinde beton gibi sıkıydı milim oynatamıyordun aşağı yukarı doğru.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler