merhaba ,
motora elektirk akımı gitdiği halde sinyallerin hiç biri çalışmıyor .Daha öncesinde sigorta atmıştı sigorta değişikliği yaptım neden olabilir ?
merhaba ,
motora elektirk akımı gitdiği halde sinyallerin hiç biri çalışmıyor .Daha öncesinde sigorta atmıştı sigorta değişikliği yaptım neden olabilir ?
ya müşür arızalanmıştır bende değiştirdim yanıp sönmüyor değilmi
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
sinyal kolu bozuk olabilir .. iceriden kablolar kısa devre yapmıs olabilir. ( onu anlamak zordur sayet 2 sefer yaptım benim motorda) flasör bozulmus olabilir..
küçük röle adı yanlış yazdım müşür değil:özür
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
sinyaller hiç yanmıyor ..
Ölçü aletiyle bütün sinyal lambası hattını kontrol etmende fayda var. Bir kablo bir yere sıkışıp kopabilmiş falan olabilir. Bir de flaşörü çıkarıp direkt bağlar mısın o şekilde yanacak mı ?
Elektrik işi hassas bir iştir yanlış bir hamlen bütün elektrik sistemini yakabilir bir oto elektrik ustasına götür baktır.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
yapman icin gereklimalzeme yan keski birmiktar kablo elektrik bantı biraz bilgi biraz işcilik bilgi oalrak arkadaşlar vermis gerisi sende....
benimde sol arka sinyal yanmıyor,ön solda yanıyor ama göz kırpmıyor.
2 teker tek ruh tek yol.
arkadaşlaryardım için teşekkür .Teli kopmuş sorunu çözdük .
Cevap alamadım şimdi servise gidiyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)