s.a arkadaslar ramzey 100 cup arka amasörLeri nasıl kısaltırıx yardım edermisinizz
s.a arkadaslar ramzey 100 cup arka amasörLeri nasıl kısaltırıx yardım edermisinizz
arka aamortisörleri kısalttığında teker çamurluğa sürtüyor çok kısa zamandada çamurluk deliniyor.
(fazla kısaltmam falan diyebilirsin ama çift kişi bindiğinde arka çamurlukta pencere görebilirsin)
çamurluk küçültülüyormu ya o nun şasiye zatarı olmuyormu ?
amortisör kısaltılmıyor fakat alt bağlantı noktaları 2-3 cm geriye alınıyor.
diğer motorları bilmiyorum ama cub tipi motosikletlerde arka taraf kısaltılmışsa çamurluğa sürtüp çamurluk deliniyor.
bence tam tersini yap yukarı kaldır daha güzel oluyor
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
ya kardes bu altta amasörun takıldıqı bolum warya ben onu kesip alta kaynatmayı dusunuorum ole olmaz mı ki
ne elde etmek istiyorsun? Daha mı sportif olacak? Daha mı hızlı gidecek.Motosikletin yürür aksamında yaptığın her değişim seni biraz daha tehlikeye atacak.Unutma! Bir arkadaş vardı süspansiyonları söküp yerine profil kaynatan.Ona danış.Ama biyerden geçerken profile dikkat et çıkıp gitmesin.Yaptığın şeyin boyutlarını inan sen bile tahmin edemezsin
bisey elde etmek deiL amacım sadece biraz hos gorunusu oluor,birazda motorun boyu kısalıor we gorunus super oluorrr
tskler arkadaslar ama bilmiorm daha kesmedim ama kesmeyi dusunuorum bi denemek lazım ama ne gibi bi tehlikesi olabilir onu anlamadımm
Setten geçince arkada oturan arkadaşının pantoluna lastik bile değebilir.ÇAmurluğa değecek lastiğin.Aynı şeyi arabada lastikleri büyüterek yaşayan bir abimiz var.Çamurluğun patlayışını gözümle gördüm.
o problem deiL arkadasım saten motoru tek KişiLik goruorumm kaza gibi bi riski war mı onu diorum ben
motor eskisinden daha az esneyecek setten geçtiğinde arkası zıplayıp dengeni kaybetmene sebep olabilir.Öyle yapacağına başka şeylere yönel derim.Birsürü modifiye var.Sadece kesmek biçmek değildir.Mesela tubeless lastikler daha güvenlidir.Şamrelli lastik kullanıyorsan git tubelesse çevir.Bak bu da bir modifiye.
guldurme Adamı yhaa.... LAstiK war.... :D
Bisiklette de lastik var.Setten geç istersen 40 km ile bakalım nasıl bir duygu oluşucak içinde
1000 liralık çin motorunun neresini güzel gösterecen? herkeste var. farklılık mı yaratacaksın? 100 kişiden 95i denyo der, 5i süper der ama bu 5i zaten 15 yaşındadır! yapılan kaynak kasisten geçerken kırılırsa, kafanı yere vurunca anlarsın!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)