zealsun cross arka amartisör
Reklamlar
-
25 Ağustos 2009, 23:32
benim motor zealsun 200 cc cros arkası bana alçak gibi geliyordu bugün bitane zealsun 125 lik cross gördüm benim motor ona göre epey alçak acaba nedendir bilen varmı amartisörde mi sorun var motor 2. el aldığımda alçaktı eğer amartisördense değişecem
Reklamlar
-
26 Ağustos 2009, 00:38
motorların amortısorlerı zaman ıle aşınır ve daha basık kalır,
sıfır motor ile 2. el motor amortısorlerı arasında fark vardır,
bu amortısor patlak demek degıldır ama,
istege baglı değişebılırde...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
26 Ağustos 2009, 07:54
moto-x adlı üyeden alıntı
benim motor zealsun 200 cc cros arkası bana alçak gibi geliyordu bugün bitane zealsun 125 lik cross gördüm benim motor ona göre epey alçak acaba nedendir bilen varmı amartisörde mi sorun var motor 2. el aldığımda alçaktı eğer amartisördense değişecem
Günaydın. Amortisör gövdesinin hemen altında boru anahtarı ile çevrilebilen bir somun var. Bu somunu çevirmek sureti ile amortisörü yükseltebilirsiniz. Sökmenize gerek yok ama biraz zahmetli...
-
26 Ağustos 2009, 22:34
teknikhoca adlı üyeden alıntı
Günaydın. Amortisör gövdesinin hemen altında boru anahtarı ile çevrilebilen bir somun var. Bu somunu çevirmek sureti ile amortisörü yükseltebilirsiniz. Sökmenize gerek yok ama biraz zahmetli...
abi o somun yayı kıstırıyor evet amartisör biraz yükseliyor onu sıktım benim somun yarıda o yüksek dediğim motorun ise tamamen açık yani benimkinden alcak olması lazım lütfen yardım ve benim amortisör ona göre çok sert
-
lastikleri fallan farklıdır belki :=)
-
motoru sattım şuan ama satmadan önce o alçaklık işinede şase kırma işinede çözüm buldum bu motorlar sert kullanımda şase kırıyo genelde ama ben çözdüm sorunu olan varsa yardımcı olurum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler