1500 Devirde Tekleme(Patlama)
Reklamlar
-
20 Ağustos 2009, 23:36
Selamlar...Benim motosikletim Bandit 1200.çok ilginç bir şekilde sadece 1500 devirde patlama,tekleme gibi anormal şeyler yapıyor...bujiler yeni,senkron ayarı yeni yaptırdım her nekadar uğraşsakta 4-5 puan fark var aralarında...acaba nedir sorun..benzin ayarındamı bir sorun var veya nedir..(musluk görev yapmıyor..bunun ilgisi yok sanırım.)şimdiden herkese teşekkür ederim...
Reklamlar
-
21 Ağustos 2009, 00:11
Pistonlardan birinde bir sorun olabilir mi? Sübapların durumu nedir?
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
-
21 Ağustos 2009, 01:00
tbk_1980 adlı üyeden alıntı
Pistonlardan birinde bir sorun olabilir mi? Sübapların durumu nedir?
pistonlarda ve sübaplarda sorun olup olmadığını pek bilmiyorum..nasıl anlarız bunu?
-
21 Ağustos 2009, 13:46
kimsenin başına böyle bir problem gelmedimi?
-
22 Ağustos 2009, 16:12
rüzgar2 adlı üyeden alıntı
Selamlar...Benim motosikletim Bandit 1200.çok ilginç bir şekilde sadece 1500 devirde patlama,tekleme gibi anormal şeyler yapıyor...bujiler yeni,senkron ayarı yeni yaptırdım her nekadar uğraşsakta 4-5 puan fark var aralarında...acaba nedir sorun..benzin ayarındamı bir sorun var veya nedir..(musluk görev yapmıyor..bunun ilgisi yok sanırım.)şimdiden herkese teşekkür ederim...
Aracınızın supap ayarlarına bakıldı mı?
-
24 Ağustos 2009, 23:54
teknikhoca adlı üyeden alıntı
Aracınızın supap ayarlarına bakıldı mı?
sadece yapılan işlem senkron ayarı...en iyisi sonbaharda tam bir bakım yaptırmak..
-
25 Ağustos 2009, 00:04
dostum sen eniyisi bir servise götür derim
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
25 Ağustos 2009, 00:28
büyük ihtimale subaplarda problem var bi kontrol ettirmende fayda var
-
bu aralar motosiklet ısınınca çok fazla ses gelmeye başladı bir yelerden..sanırım bu ses subaplardan geliyor..biraz forumlarda okudum subap aralıklarından bahsedilmiş..acaba benim motosikletinki kaçtır..bunu nasıl öğrenebiliriz..teşekkürler cevaplayan herkese.
-
rüzgar2 adlı üyeden alıntı
bu aralar motosiklet ısınınca çok fazla ses gelmeye başladı bir yelerden..sanırım bu ses subaplardan geliyor..biraz forumlarda okudum subap aralıklarından bahsedilmiş..acaba benim motosikletinki kaçtır..bunu nasıl öğrenebiliriz..teşekkürler cevaplayan herkese.
motosikletin neyse google dan servis manuel ini bi araştır dostum orada yazar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler