Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yedek parça ve lastik

REKLAM ALANI
    Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar merhaba,

Benim kullanmakta olduğum (Kanuni Enduro 200) motorun lastiklerini bir türlü bulamıyorum. Geçenlerde sanayi mahallesindeki kayalara tesadüfen arka lastik gelmiş, fiyatını sordum 160 tl dedi bende hayırlı işler diyip çıktım. Bu motorun lastiklerini nereden nasıl bulabilirim, ayrıca bir tane lastiğe motorun %10 u kadar para ödemek te abes geliyor biraz tanesi 100 liraya kadar makul gibi geliyor bana.

Ölçüler;

An Lastik : 90 / 90 / 19

Arka Lastik : 110 / 90 / 17

Mümkünse düz asfalt tipi lastikleri tercih ediyorum.....

Birde arkadaşımın Hyosung RX 125 (enduro 200' e benziyor) marka bir motoru var ancak bu motora ait parçaları bulamıyoruz. Birincisi bu motorda yedek depo benzin musluğu varmı (bir servis enjeksiyonlu olduğu için olmaz dedi), varsa nereden bulabilirim telefon, mail yada adres hangisi olursa paylaşırsanız sevinirim.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Lastik için Sirkeci'ye baktın mı?

yamahasülo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ford fokus
    bir lastik çiye gitsen daha iyi ıolur
    mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo

Sirkeci tarafından bir kaç defa geçtim bakındım ama genellikle 4 tekerlekli araçlar için satış yapıyorlar bildiğiniz bir yer varsa oraya gidebilirim. Lastikçilere sordupumda da ya uğraşmak istiemiyorlar yada saçma sapan rakalmar söylüyorlar (muhtemelen başlarından savmak için)

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Sadık1453 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sirkeci tarafından bir kaç defa geçtim bakındım ama genellikle 4 tekerlekli araçlar için satış yapıyorlar bildiğiniz bir yer varsa oraya gidebilirim. Lastikçilere sordupumda da ya uğraşmak istiemiyorlar yada saçma sapan rakalmar söylüyorlar (muhtemelen başlarından savmak için)
    Sirkeci'de sadece bisiklet, motosiklet ve motosiklet aksesuar-yedek parçaları satılan bir sokak vardır, orayı biliyor musunuz?
    Tren garının karşısındaki Burgerking'in arka tarafındaki boylu boyunca sokak; Doğubank İşhanı'nın bir kapısı da bu sokağa açılır hatta.
    Orada mutlaka vardır diye tahmin ediyorum.

Anladım iş bulma kurumunun arkalarında bir yerdeydi sanırım orası en kısa zamanda orayada bir bakmak lazım....!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler