kymco agility 125 yardım lütfen....
Reklamlar
-
16 Ağustos 2009, 10:02
selam arkadaslar...bende kymco agilitiy 125 var cok memnunum fakat dün gece motoru calıstırdıgımda farların yanmadıgını fark ettım ve ayrıca gosterge lambalarıda yanmıyor...lambaları acıyorum dügmeden fakat lambalar ve gosterge ışığı calısmıyor ama sellektör ve sınyaller calısıyor ayrıca gostergedekı sınyallerın ışığıda sinyalleri calıstırınca calısıyor.kornaya basıncada cok zayıf calıyor korna ve motorda otomatık jikle kapayıp motorun rolantısının dusmesı gerekıyor fakat sureklı yüksek calışıyor motor ama motorun çalışmasında bir sorun yok marşa basınca bır seferde calısıyor motor.arkadasın motorunun aküsünü söküp benımkıne taktım acaba aküdemi sorun vardır diye ama aynı şeyi arkadasın aküsünü takıncada yaptı.
bu konuda bana yardımcı oalcak bır arkadas varsa sevınırım..
Reklamlar
-
16 Ağustos 2009, 10:25
motorunun konjektoru yanmıstır akü sarj etmıyor ısıklarının yanmaması ondandır akü bos olsa bıle ısıklar yanması lazım konjektoru degıstır aynısı basıma geldı
-
16 Ağustos 2009, 10:31
tskler cvp ıcın....ama bır sorun var sellektörü yapınca lamba yanıyor ve sınyallerde calsııyor kornada zayıfda olsa calıyor eger konjektör yanmıs olsa onalrında calısmaması lazım degılmıs sızce?
-
16 Ağustos 2009, 10:35
o zaman buyuk ıhtımale aku bıtmıstır akünü suyuna falan baktır cunku motor calıstımı kendını sarj etmesı lazım
-
16 Ağustos 2009, 10:39
baska aküylede denedik yine aynı sorunu yapıyor....anlamadım ben bu işi ama ne sorun cıkacak bakalım...
-
16 Ağustos 2009, 10:41
o zaman senın motorun elektırık aksamında sorun vardır baktır derım bı ustaya
-
16 Ağustos 2009, 10:43
sase dedigimiz (-)kablosu cikmis....
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler