Merhaba arkadaşlar bi sorum olacak 2.el aldıgım motoru adam daha önce 2-3 farklı renge boyamıs (sprey boya ıle) şimdi bn motoru metalik siyah yapmak istiyorum fakat üstüne atsam nasıl olur yada bu boyayı nasıl çıkartırım yardım lütfen
Merhaba arkadaşlar bi sorum olacak 2.el aldıgım motoru adam daha önce 2-3 farklı renge boyamıs (sprey boya ıle) şimdi bn motoru metalik siyah yapmak istiyorum fakat üstüne atsam nasıl olur yada bu boyayı nasıl çıkartırım yardım lütfen
Ver bir boyacıya o halleder... Sen boyayacaksan 1 gece önceden hidrolik yağı ile boyanacak yeri yağlayın...sabaha bütün boyalar kalkmış görürsün....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
güzelce zımpara yapın ( 800 lük zımpara veya bi incesi ile)
üzerinde ilk boyanın verniği kalmasın
sprey boyayı sağa sola hareket ettirerek 25 cm den aralıklı olarak püskürtün
ilk attıgınız 1. kattan yarım saat sonra 2. katı atın
2 gün sonra 2000 veya 1800 zımpara ile hafifçe zımparalayın
daha sonra beyaz pasta ile pasta atın (pamukla uygularsanız daha güzel olur)
ıslak zımparayla zımparala bn küvette yaptım bu işi
bu haldeydi
http://img200.imageshack.us/img200/1416/goruntu178.jpg
kendim yaptım ve boyası süper oldu
http://img30.imageshack.us/img30/1763/grnt013c.jpg
Boyacı dolmuş memleket
Legends may sLeep.. But they never diE..!
arkadaşım 800'lük zımpara ile hafiften boyanın üzerınden geç,
bittikten sonra,
boyacılarda KEÇE'denilen bir malzeme var,
birde onunla bir güzel geç,
fakat boyama işini senin yapman iyi bir fikir değil,
gıt boyacının bırı ıle anlaş ve pırıl pırıl al parcalarını,
normalde direct boya üzerine boya yapılacagı zaman hiç zimpara vurulmadan KEÇE çekılır ve bittiği zaman parçalar yıkanır ve boyası yapılır...
DiKKaT:::Sprey boyalar yınadıktan sonra silme ile süzülür ve 1.2 ay içinde berbat hale gelir...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Çok sagolun arkadaşlar anlayamadıgım motor boya küpüne dönmüş 3tane ayrı renk vurmus bugun gıdıp anlasıyım adamla fazla bısı tutucanı sanmam çok sagolun
en doğrusu bir boyacıya götürmek
Yüksek Kalite Üstün Performans
Evet bnde onu yapıcam elıme yuzume bulastırmıyım
boya işi yetenek istre... bence sen bi nboyacıya git....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Evet hocam bende öyledüşündüm fakat kac tl tutar tahminen yanı boya ve işçilik flan motor kücük ztn kastino 50 cc fakat fiyat hakında bilgisi olan varmı boyacı biraz uzakta:S
Arkadaşlar hepsiburadada krom boya buldum sızce bununla kendım egzoz jant vs lerı boyasam kötü dururmu 55tl daha önce sprey boya kullandım fakak krom ılk defa alıcam sızce nasıldır
tmm hocam 55ty az para değil eğer işeyarasaydı hemen alıcaktım cok sagol
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)