Kortej Sonrası Korna'nın Sesinde Azalma Oldu..
Reklamlar
-
12 Ağustos 2009, 23:45
Pazar Günü Motorcu Atilla Patik Abimizin Düğün Kortejinde Kornaya Çok Fazla Bastım Sanırım. Kornanın Sesi Cıyaklama Gibi Çıkıyor. + desibel Düşüklüğü Yaşanıyor. Akümü Bitti Acaba :S Korna Yanmış Olabilir Dedi bi Arkadaşta :S Yansa Hiç Çalışmaması Gerekmiyormu. Şuan Çalıyor Fakat Desibeli Düşük Bi Gırtlaktan Bağırır Gibi.
Yardımcı Olacak Arkadaşlara Şimdiden Teşekkürler.
Reklamlar
-
12 Ağustos 2009, 23:57
havalı korna olmadığını varsayarak:
başıma gelmişti..
uzun süre basınca kornaya içinde ince bir plastik zarf vardır..o plastik zımbırtı titreşerek ses çıkartır zaten (korna)
o deforme oluyor..
yani çöp oldu o korna
-
13 Ağustos 2009, 00:02
Eyvallah Saol Dostum.
Havalı Korna Almak İstiyordum Akü Kaldırır mı Yine Dandirik Salyangoz Kornalardan mı Takıcaz Yoksa. Motosiklet Jinlun JL-150 Cruiser.
-
13 Ağustos 2009, 00:06
HopeStyle adlı üyeden alıntı
Eyvallah Saol Dostum.
Havalı Korna Almak İstiyordum Akü Kaldırır mı Yine Dandirik Salyangoz Kornalardan mı Takıcaz Yoksa. Motosiklet Jinlun JL-150 Cruiser.
kaldırır kaldırır bende şundan var..gayet memnunum ve elektriksel bir sorunum yok..
-
13 Ağustos 2009, 00:19
Havalı Korna Derken Bahsettiğim Bu Tarz Ötenler Değil Dat Diri Dat Dat Dat Diri Dat Dat Dat Diri Dat Dat Daaat Daaat Tarzı Kornalar
-
13 Ağustos 2009, 02:39
stebel ferrari kornasını öneririm . bastığında yanındaki arabayı zıplatır. tab role lerini de takarsan .
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
13 Ağustos 2009, 02:50
havalı kornayıbi ss de görmüştüm 6 boğazlı kornaya basınca baba melodisi calıyodu boğazların 3 ü sağda 3 ü soldaydı ama kompresör nerde bilemiyorum dehşet birseydi..
-
13 Ağustos 2009, 22:43
Evet Çok Fena O, 6 Tane Boruyu Nereye Koycaz Motorda Yahu :S
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler