Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

150 kn hız sorunu

Motovento
    REKLAM ALANI

merhabalar.
    ben mondial 150 kn kullanıcısıyım. motorumu alalı 3 ay oldu ciddi bir problem cıkarmadı ama hız konusunda diğer knlere göre yavas gidiyor. ibre 100 e geldiği zaman motor gaz yemiyor. bakımları da tam. Rampa yukarı ybrler geciyor motora binesim gelmiyor zaten 1 haftadır binmiyorum. Bu problemi nasıl çözebilirim?
    Motorun biraz daha hızlı gitmesi için vereceğiniz önerileri bekliyorum. (ilk vitesli motorum bunu da belirteyim.)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:05 PM ----------

şunuda belirteyim kmsi 4800 de.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:12 PM ----------

şunuda belirteyim kmsi 4800 de.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    t.madde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 151 rs gitti tvs apache rtr 150 geldi =)
    Mutlaka sorun vardır baska ustaya goster cunku o motor ybr yı rahatlıkla tokatlıyo ...bakımın tam yapılmıyodur belkı.....çinli bu hız normal diyen olursa kulak verme gecen yıllarda konya draglarda ybr - cbr 125 - 150 kn kapıstı kn bırıncı geldı motorunda oynama yok sadece kafa grenajı cıkartılmıs oda hıza etkısı olmaz

Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    takma kafana zaten kaç yapmak istiyosun 2,90 mı yeter 100 km...
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

ceyhun__22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    daha gitmesi lazım onunnn...

daha gitmesi lazım biliyorum ama göstermedigim usta kalmadı bu sorun 2000 km de vardı zamanla gecer dediler 4800 oldu hala aynı motor bu gidişle deiştirecek gibiyim motoru yapamıyorlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:36 PM ----------

arkadaşlar ne yapabilirim ya. yardım edebilecek yokmu :(

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    senin derdini en iyi cenkizim anlar, görürse gelecektir başlığa
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    bermuda üçgeni subab karbüratör buji , esk de olsan ustamız hemen hallederdi
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

ya subob ayarlarını burdaki ustalar eliyle yapıo sente sadece 1 çilingirde var oda bi subob ayarına 50 ytl para istio :S

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    hayret. benim ybr de başta gitmiodu ama şimdi iyi. sadece biraz km istiyor hızlanmak için. ki sen 4800 km yapmışsın zaten. havanın rüzgarsız olmasına dikkat et. biraz yat motorun üstüne. devir tamamla ne bileyim değişik sürüş teknikleri dene. ama ybr nin mondiyi geçemeyeceği konusunda bişey diyemem daha benim motoru geçen çinli olmadı. iyi günler
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

rüzgarsızdı hava zaten ve yattım. burdada ybrler kn nin arkasından gelemiyo ama benim motorda sorun var işde ya kafa kafaya gidiorum yada ybr 1 boy önde tamamlıyo

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:03 PM ----------

Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bujiyi hangi marka taktırmam gerekli bilgin varmı

gezgin_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF-150
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biz buna Bermuda DÖRTGENİ desek iyi olacak. Hava filitresi tıkanmış bir motora ne yaparsanız yapın performansı arttıramazsınız.. Bermuda dörtgeni. Subab, karburator,buji. hava filitresi.
    Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
    baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..

enes_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha RX 135 KİNG(Fıghtıng Spırıt)
    kardeş ybr den bahsediyosun olsun okar

zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin derdini en iyi cenkizim anlar, görürse gelecektir başlığa
    gördüm geldim orjinl hali ile cabuk devirlenip 100 km felen yapıyor zaten ve devir kesici varmış kn dede ona geçiyormuş bunun için ön dişliyi büyüt hem hız sorunun kalmasın hemde o kesiklik olmasın
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

Alıntı zion1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gördüm geldim orjinl hali ile cabuk devirlenip 100 km felen yapıyor zaten ve devir kesici varmış kn dede ona geçiyormuş bunun için ön dişliyi büyüt hem hız sorunun kalmasın hemde o kesiklik olmasın
    17 lik mi yaptırmam gerekiyor?

zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    Alıntı xhearon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    17 lik mi yaptırmam gerekiyor?
    evet ben öyle yaptım...
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

Motosikleti
    HArley Davidson Softail Heritage Deluxe
    Eğer titreme çoksa sübap ayarı yaptır fark eder..

yardım

merhaba adım taylan, arkadaşlar bendede 150 kane var ben motorumdan memnunum ama bi sorunum var hava ayarını yapamıyorum vidayı nekadar cevirmem gerekiyor acaba tamircilere götürdüm randuman alamadım kendim yapmaya calışıyorum yapıyorum ama 1,2,günsonra tekrardan motorda gaza bastıgımda bogulma oluyor tekleme oluyor ne yapmam lazım cvb yazarsanız sevinirim E.POSTA ,DA atabilirsiniz taylant.ek@hotmail.com

Alıntı taylan601 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba adım taylan, arkadaşlar bendede 150 kane var ben motorumdan memnunum ama bi sorunum var hava ayarını yapamıyorum vidayı nekadar cevirmem gerekiyor acaba tamircilere götürdüm randuman alamadım kendim yapmaya calışıyorum yapıyorum ama 1,2,günsonra tekrardan motorda gaza bastıgımda bogulma oluyor tekleme oluyor ne yapmam lazım cvb yazarsanız sevinirim E.POSTA ,DA atabilirsiniz taylant.ek@hotmail.com
    Önce boş bir yol bul çekişini ölçmen için aynı eğimde aynı noktadan başlayıp hızlan ve çekişi hızı ölçün.

Hava ayar vidasını tam sıkıp 2,5-3,5 tur arası ayarlamalısın.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Salcano 150-T4
    Alıntı taylan601 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Karbüratörün bunlardan hangisi?
    http://www.rialli.com/urunler/motors...burator-grubu/

aSuBaYaH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    iki teker
    ybr 125 al sorunun çözülsün

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler