arkadaşlar radyatörüm bağlantı yerlerinden catlamalar sonucu süzgeç vazifesi görüyor. aliminyum olduğu için tamirine yanaşmıyor ustalar.
muadili veya ikinci el temiz BMW F650 1996 model radyatör arıyorum.
arkadaşlar radyatörüm bağlantı yerlerinden catlamalar sonucu süzgeç vazifesi görüyor. aliminyum olduğu için tamirine yanaşmıyor ustalar.
muadili veya ikinci el temiz BMW F650 1996 model radyatör arıyorum.
motosiklet servislerini dolaşman lazım bence bmw özel servisi olan yerlerden başlamalımısın (: acaba yeni modellerin radyatörü gerekli modofikasyonlardan sonra uymuyor mu ? araştırmak lazım f 650 serisilerinin ebook larını indirip bakmak lazım ... şuan aklıma bunlar geldi ... geçmiş olsun
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
tabiki fiyatları normal değil hayır arkadaşım bmw servisi ordan biliyom ama dediğim gibi mutlaka bir çaresi vardır... çıkma şans işi diyorum sıfırını yaptırmak daha mantıklı olacaktır. sizin topic te takip ediyom as 250 nin farı çok güzel oturuyo bunun da vardır püf noktası belki siz bulacaksınız ;)
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
tamirimi yapabilicek biyer biliyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:16 PM ----------
adam hertürlü radyatörü tamir ediyo bana ulaşırsan seni yönlendiririm pilastik aksam deyil sadece metal aksam tamiri yapıyo
Maslakta ki Atatürk oto sanayi ye git. mutlaka bir radyatörcü tamir eder...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
bostancı oto sanayi sitesinde kale radyötör var. radyatör tamir işlerini hallediyolar. bi göster, tamir olacak gibiyse halledebilirler. olmaz derlerse gene sanayide alüminyum kaynağı yapan yerler var. onlara danışırsan halledebilirler. dahada olmazsa çıkma parçaya yöneleceksin yada uydurma işlemlere başvurup uyacak bi radyatör arıyacaksın. sıfırının fiyatları gayet can sıkıcı boyutlardadır sanıyorumki.
kale radyatör ile görüştüm. bağlantı yerlerinden catlaklar var. o ince aralara aliminyum kaynağı girmiyor. o yüden tamiri mümkün olmıcak anlaşıldı bu.
:(:(:(:(
çıkma buldum adam 360 tl diyor. (el insaf yaaaa )
kartalda bi usta buldum o da 280 e yeni yapıcak.
daha düşüğünü bulmaya çalışıyorum... =(((
02125445598 noyu ara oktay ustayla görüş yaparsa o yapar bayrampaşa topçularda sanayi kaynakçısı işin ustasıdır
eskişehirde olsan ne yapar edewr , onu yapardık radyatör bizim işimiz
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
ne yaptın görüstünmü
mterayes saolasın ;)
bugün arayamadım malesef ama hallettim. maliyet baya bi ucuz oldu. hafta içi iznimde halledicez. ayrıntıları buradan paylaşıcam ;)
yardımlar için sağ olun ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)