arkadaşlar slm ya benim asya as 150 t motorsikletim var jant yanağinda ufak bir acılma oldu ve oradan hava sızdırıyor her gün nhava basıyorum jantı çekiçlettim ama düzelmedi yine kaçırıyor bi yapıştırıcı denedim ama yine yok kaçırıyo işte köpük yapıyorum oraya uyguluyorum ama bişi görünmüyo kabarcık falan çıkmıyo ama sabah bakıyorum akşam 30 hava basıncı olan lastik 17 ye düşmüş jantta çok pahalı alacak durum yok şimdi bi çare yokmu yaw bana yardım edebilirmisiniz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:13 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:07 AM ----------
ha bide şeyi soracam bu egzoz manifoltunda dediğiniz bi conta var bu metal ve yuvarlak bi şimi yoksa ondan başka bi contadamı var benim manifolttanda ses geliyo kaçırıyo ordan sıkıyorum ama fayda etmiyo egzozu manifolta bağladığımız ağza denk gelen yerde bahsettiğim contadan var onu yerleştiriyorum sonrada sıkıyorıum ama yine kaçak var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:13 AM ----------
ha bide şeyi soracam bu egzoz manifoltunda dediğiniz bi conta var bu metal ve yuvarlak bi şimi yoksa ondan başka bi contadamı var benim manifolttanda ses geliyo kaçırıyo ordan sıkıyorum ama fayda etmiyo egzozu manifolta bağladığımız ağza denk gelen yerde bahsettiğim contadan var onu yerleştiriyorum sonrada sıkıyorıum ama yine kaçak var