Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

jant problemi

REKLAM ALANI

arkadaşlar slm ya benim asya as 150 t motorsikletim var jant yanağinda ufak bir acılma oldu ve oradan hava sızdırıyor her gün nhava basıyorum jantı çekiçlettim ama düzelmedi yine kaçırıyor bi yapıştırıcı denedim ama yine yok kaçırıyo işte köpük yapıyorum oraya uyguluyorum ama bişi görünmüyo kabarcık falan çıkmıyo ama sabah bakıyorum akşam 30 hava basıncı olan lastik 17 ye düşmüş jantta çok pahalı alacak durum yok şimdi bi çare yokmu yaw bana yardım edebilirmisiniz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:13 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:07 AM ----------

ha bide şeyi soracam bu egzoz manifoltunda dediğiniz bi conta var bu metal ve yuvarlak bi şimi yoksa ondan başka bi contadamı var benim manifolttanda ses geliyo kaçırıyo ordan sıkıyorum ama fayda etmiyo egzozu manifolta bağladığımız ağza denk gelen yerde bahsettiğim contadan var onu yerleştiriyorum sonrada sıkıyorıum ama yine kaçak var

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:13 AM ----------

ha bide şeyi soracam bu egzoz manifoltunda dediğiniz bi conta var bu metal ve yuvarlak bi şimi yoksa ondan başka bi contadamı var benim manifolttanda ses geliyo kaçırıyo ordan sıkıyorum ama fayda etmiyo egzozu manifolta bağladığımız ağza denk gelen yerde bahsettiğim contadan var onu yerleştiriyorum sonrada sıkıyorıum ama yine kaçak var

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    GT250R
    jantı götür jantçıya kaynak yapsınlar bir daha kaçırmaz
    "Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
    [B]34 YVV 98[/B]

emrello - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TA '07 (Anya)
    İstanbul'daysan Hasanpaşa'da ERD Ağır Bakım'a git, bir çözüm bulurlar. Kenan usta bir şekilde yardımcı olur.
    Ağır metal insanı...

Gnusher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    O scooterların hepsi aynı değil mi? Janta kaynak bilmemne yapana kadar çıkmasını almayı dene. Hatta çok pahalı değilse sıfırını da alabilirsin. Jantla o kadar uğraştığına değmez bence.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler