çinlinin yanından geçerken (kalkış yaparken) utanan bir japonlunun durumu benimkisi
-
04 Ağustos 2009, 14:39
Reklamlar
-
04 Ağustos 2009, 14:47
ne demek normal??? başka beat lerde varmı bu ses? baktınmı? yoksa git servise söyle...japonlar ii hoş ama kendi mallarında ufak motorlara aynı özeni göstermiyorlar.büyükleri nasılsa süper.
brunch gibi değil dimi hop... bu sokak tipi,biz yapınca girer böyle bi tarafınıza kramp gibi...
-
04 Ağustos 2009, 14:50
Kardeş bak bizim motorcu var sanayide altunay motor diye ssk acil kapısından sanayi yoluna giderken görürsün sağ tarafta kalıyor yanında market felan var umut fırının oraya yetişmeden bi 40-50 mt geride altunay motor
0537 780 12 02 gidiceğin saate bana msj at bende gelirim yardımcı olurum sana
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
04 Ağustos 2009, 14:51
kendi akranlarının hiçbirinde yok bu ses bi benimkinde var !
normal dedi eyvallah canlari saolsun seviyorum hepsini ama ben bu sesi istemiyorum ya
bir alıcı olarak okdar paradan sonra memnuniyet hakkım
büyüğü küçüğü hepsi süperde aradan hani bir tane çıkar ya işte o benimkisi
-
04 Ağustos 2009, 14:52
aman garanti kapsamına dikkat...
brunch gibi değil dimi hop... bu sokak tipi,biz yapınca girer böyle bi tarafınıza kramp gibi...
-
04 Ağustos 2009, 14:54
SaXoFoN adlı üyeden alıntı
Kardeş bak bizim motorcu var sanayide altunay motor diye ssk acil kapısından sanayi yoluna giderken görürsün sağ tarafta kalıyor yanında market felan var umut fırının oraya yetişmeden bi 40-50 mt geride altunay motor
0537 780 12 02 gidiceğin saate bana msj at bende gelirim yardımcı olurum sana
eyyvallah kardeşim sağolasin ilgin alakan için
şimdilik beklicem ustama tekrar götürecem al motoru sessiz halde istiyorum diyeceğim
biliyorsun garanti kapsamında bu motor o yüzden ikinci bir kapı olarak aklımdasın yani
-
04 Ağustos 2009, 14:56
kalbimm adlı üyeden alıntı
eyyvallah kardeşim sağolasin ilgin alakan için
şimdilik beklicem ustama tekrar götürecem al motoru sessiz halde istiyorum diyeceğim
biliyorsun garanti kapsamında bu motor o yüzden ikinci bir kapı olarak aklımdasın yani
Kardeş bak gel bizim usta bir görsün zaten kafa adam derdini o anlar ille yaptırmak zorunda değilsin ama honda servisine gitmeden önce bi bizim usta görsün
-
04 Ağustos 2009, 14:59
saxofon haklı...git bi göster...kendi servisine giderken en azından bir bilgin olur...illa yaptırmak zorunda değilsin...ben böle yapmıştım 3 sene önce...
-
04 Ağustos 2009, 15:01
ya bizim usta bizim arkadaş zaten 25 yaşlarında tam kafa adam derdini sadece o anlar bizim bütün ekip biz ona gideriz yani en azından bir görsün sorunu söylesin sonra sen git servise yaptır
-
04 Ağustos 2009, 15:02
SaXoFoN inş. bu hahftasonu dediğin ustaya bi gideceğim seninde madem tanıdık msj atarim sana uygun olursan gideriz beraber
zira o yeri bildim küçükken sanayide çalişirken çok geçerdim oradan
-
04 Ağustos 2009, 15:09
SaXoFoN inş. bu hahftasonu dediğin ustaya bi gideceğim seninde madem tanıdık msj atarim sana uygun olursan gideriz beraber
zira o yeri bildim küçükken sanayide çalişirken çok geçerdim oradan
tamam kardeşim özel mesajla msn adresimi yazdım eklersin
-
04 Ağustos 2009, 15:17
bit meat 4 bin tl lik motor neresi 4 bin tl ediyor bılmem ama nası ses cıkıyor anlamadım bit akdar seyden
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
04 Ağustos 2009, 15:23
-
04 Ağustos 2009, 20:32
nedir bu marka fetişi?
ortaokulda yapardık biz nayk mayk diye.
garip.
-
04 Ağustos 2009, 20:58
Merak etme Honda beat çinde üretiliyor.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
04 Ağustos 2009, 21:11
kendi akranlarının hiçbirinde yok bu ses bi benimkinde var !
normal dedi eyvallah canlari saolsun seviyorum hepsini ama ben bu sesi istemiyorum ya
bir alıcı olarak okdar paradan sonra memnuniyet hakkım
büyüğü küçüğü hepsi süperde aradan hani bir tane çıkar ya işte o benimkisi
kardeşim durumuna üzüldüm doğrusu yazık 4000 tl ver sonra sesler gelsın ordan burdan ama sen alsaydın bi cinli takmazdın kafana şimdi yakışırmı bu honda hayat onda şaka biyana alınma sakın ama motor motordur ses gelır ses yapar sadece bu kadar marka takıntılı olma hadi oldun diğerlerını rencide edici olma çin li minli insanlar bütcelerine göre motorlara bınıyorlar zevklerını alıyorlar ha kımisi iyi kimisi kötü ama hepsının senın gıbı senın kadar merakla alın terıyle alınmış motorlar daha önceki yazılarınıda bildiğim için söyledim motorun honda seste gelse hayat onda ama başka markalara bu kadar takılma
-
04 Ağustos 2009, 21:49
konuyu markaya çekmeyin ark.lar ( evet marka&kalite meraklısıyım hayatımın her anında bu bir gerçek )
ama benimkisi motordan doğan bir sorun değil sadece kapaklardan gelen o ara gazın verdiği güç ile ön kaportaların ayak altlarına kadar yayılmasıdır..
ha egzoz altindaki o pul ise tüm beatlarda var geçelim onu
ama bu ses için tekrar götürecem eğer normal derse ustam işte ozaman TR HONDA Temsilciliğine bile çıkarım..
bu bir HAK
-
07 Ağustos 2009, 17:07
dostum senin problemin motorun rodaj süresini iyi değerlendirmemen...
-
07 Ağustos 2009, 17:43
Maceracı007 adlı üyeden alıntı
dostum senin problemin motorun rodaj süresini iyi değerlendirmemen...
ne alaka pardon ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:41 PM ----------
ben kaporta kapaktan bahsediyorum sen ne diyorsun ilk günden var bu ses yazılanları okursan tabi..
[COLOR="SeaGreen"]BU GÜNÜ HAYATINIZIN SON GÜNÜYMÜŞ GİBİ YAŞAYIN ÇÜNKÜ YARININ GARANTİSİ YOK ! ! ! [COLOR="Red"]( söz : y.K )[/COLOR][/COLOR] :pr:
[COLOR="Red"]ve BASIN MAKİNALARINIZLA BASIN CC HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL BASIN ! ! ![/COLOR] :pr:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler