skyjet f5 motorum var titreşim baya var ön dişliyi değiştirdim 17 taktım biraz azaldı.100-110 km hızla gidersem elimi hissetmez oluyorum çok titriyo.arkada oturanın işi daha zor motora ttunamıyolar.bi çözüm lütfen
skyjet f5 motorum var titreşim baya var ön dişliyi değiştirdim 17 taktım biraz azaldı.100-110 km hızla gidersem elimi hissetmez oluyorum çok titriyo.arkada oturanın işi daha zor motora ttunamıyolar.bi çözüm lütfen
düşük devirde düşük hızda git yine olmuyor dersem motora hiç binme :D en iyi fikir budur
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
Ben de kullandım bu motordan bilirim neler cektiğini
Şase Bağlantılarına Lastik koyuluyor; Bu sekilde Yüzde 70 oranında azalan bir titreşime kavusuyorsun
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Çinlilerin ortak sorunudur. Hatta çok tehlikelidir çünkü bir süre sonra motor üzerinde vida kalmaz tehlike yaratır. Bu konuda kesin çozüm zordur, dişli değişimi biraz keser, çünkü devri azaltır. Bir de amortisor ayarını en yumuşak ayara getir. Mümkün ise biraz daha yumuşak bir amortisör ile değiştir. Silindirin ataletinden kaynaklı titreşimi bir miktar azaltabilirsin. Ama çok şey bekleme, hayal kırıklığına uğrarsın.
kardeş çinlilerin kronik sorunu bu olay yamaha honadalarda yok örneğin ybr ile "kesiciye giriyor motor 0 titreme neredeyse.motor şase vidaları sıkılırsa öndişi değişmi ile az da olsa titreşim azalır akapuntur gibi mübarek
bu titreşimi mühendisler bile kesmekte zorlanıyor bir enduru bmw motorda dahi bu sorunlar var hele tek silindir olursa
bu mühendisler bi yol bilmiyo bence
facebook.com/kaskafa
o lastik olayını açıklarmısın cakalaz
başa bela bir sorun. bende bıktım yaparım diyen var 100 lira verceksin yapacak nerden güveneyim ki.
herzaman görüştüğüm usta var ama harbi usta olmaz diyor boşa para diyor.
geçen ay uzun yola gittim yolda yan ayaklık düşmüş motor düşmedi iyiki dedim
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Ben geçen hafta gittim bi tane cbf150 aldım.Titreşim sorununa kesin çözüm.
Sağol.
Bizde gidip sıfır almadık heralde.İkinci el bi tane temiz buldum aldım.O çin çan çonlardan sıfır alacağına üzerine azıcık koy ikinci el cbf150 al.Ama milleti bi uyandırabilsek.Bir kere bi binseler cbf150'ye bi daha kimse çin malı motorun yüzüne bakmaz.Honda her şehirde bi tane cbf150'yi test için ayırsa.İsteyen test sürüşü yapabilse.O zaman satışlar katlanır.
Arkadaslar 41calamity41 arkadasımız Kanuni Racer motoruna yaptı ; bizzat kullandım; hissedilir seviyede azalmıs titreşim...
Bildiğiniz araba lastiğini veya ona benzer kalın lastiklerden buuyorsunuz; küçük parçalar halinde şasedeki bağlantı noktalarına ekliyorsunuz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
abicim tamamen hayal gücüme yükleniyorum abese kaçarsak kusura bakmayın
DİYORUM Kİ MOTORU ŞASEDEN TAMAMEN AYIRSAK, YANİ ŞASİ İLE MOTOR ARASINDA
Bİ NEVİ SÜSPANSİYON SİSTEMİ KURSAK
CANIM KIZIM HERŞEYİM
arkadaşlar motorun ön bağlantı yerlerine lastik koydum arkaları söktüm fakat hiç boşluk yok sıfır sıfırına bağlantı kulaklarınıda eğmeye cesaret edemedim.açıkçası servislere hiç güvenmiyorum kendim söküp takıyorum.bu titreme tam olarak nerden kaynaklanıyo
sonucta ybr de de cbf tede tıtresım var cbfte az daha fazla debrıyajdada var cunku ybrde ıse sadece elcıklerde olur 7000 8000bın devırlerde ozellıkle ama aşırı degil, cınlılerın aşırı var sanırım masaj koltugu gıbı gıdıyorlar :D
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)