Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

el birliğiyle titreşime çözüm bulalım arkadaşlar

Motovento
    REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    CBF250 , GT250r'den sonra tekrar CBF150
    CBF'de titreşim kesinlikle yok.Nerden çıkarıyonuz titreşim olduğunu.Dünyanın en titreşimsiz motoru cbf150.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı CallofJuarez adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CBF'de titreşim kesinlikle yok.Nerden çıkarıyonuz titreşim olduğunu.Dünyanın en titreşimsiz motoru cbf150.
    biraz göreceli olabilir mi. çinliye göre yok denebilir ama duran su bardağına göre titreşimlidir.

scuderia06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere 700 ,Yamaha Wr250 R 2013
    neyse cevap yada yorum yazmıcam herkese gore degısır tıtresım olayı bunlar bos mevzular
    Instagram: gezgin_endurocu
    https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
    https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1

Motosikleti
    Mobylette Super51&Kanuni Tigrina 100 & Masai Grand Eagle
    Alıntı ibocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar motorun ön bağlantı yerlerine lastik koydum arkaları söktüm fakat hiç boşluk yok sıfır sıfırına bağlantı kulaklarınıda eğmeye cesaret edemedim.açıkçası servislere hiç güvenmiyorum kendim söküp takıyorum.bu titreme tam olarak nerden kaynaklanıyo
    Tek silindir olmaları ve krank üzerinde balansör bulunmaması en büyük sebepleri.

enes_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha RX 135 KİNG(Fıghtıng Spırıt)
    aynen kardeş hatta yamahanın bazı motorlarında BALANCE ENGINEE YAZIYOR

fehmiilker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bisan 100cc

yamaha ybr deki balancer sistemi

apithin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbr 250
    el Birligi Ayak birligi kardeş bu titreşime çare yok.Ancak yarı yarıya kesebilirsin.Ön Dişli büyültüp arka dişli küçültmek.Motor ve şasi baglantılarına contamı denir o-ring mi denir onlardan koymak.Bide Subaplarda sorun varsa ayarlatırsın.Yarı yarıya keser tamamen kesebilirmiyiz dersen.Tek şansın Ybr.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    CBF250 , GT250r'den sonra tekrar CBF150
    Yaw şu titreşim göreceli bir kavramdır diyenlere de hastayım.Ne demek oluyo anlamış değilim.Ben yazlıkta kymco cup motora biniyorum.Yarım saat gezdikten sonra dizlerim tutmuyo titreşimden.Ancak şimdi cbf150'ye biniyorum.5 saat aralıksız gezdiğim oluyo.Bi gram rahatsızlık yok.Titreşimli motorla titreşimli olmayan motorun arasındaki fark gayet basit.İkisini birden kullanan titreşimin ne demek olduğunu çok iyi bilir.Ben tvs apachy'yi de test ettim.Titreşim manyağı bir motor.

Alıntı CallofJuarez adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaw şu titreşim göreceli bir kavramdır diyenlere de hastayım.Ne demek oluyo anlamış değilim.Ben yazlıkta kymco cup motora biniyorum.Yarım saat gezdikten sonra dizlerim tutmuyo titreşimden.Ancak şimdi cbf150'ye biniyorum.5 saat aralıksız gezdiğim oluyo.Bi gram rahatsızlık yok.Titreşimli motorla titreşimli olmayan motorun arasındaki fark gayet basit.İkisini birden kullanan titreşimin ne demek olduğunu çok iyi bilir.Ben tvs apachy'yi de test ettim.Titreşim manyağı bir motor.
    ben de apache yi test ettim . bana dokunmuyor 5 saat inmeden sürerim.

cbf 150 de titriyor tvs den az şekilde

scuderia06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere 700 ,Yamaha Wr250 R 2013
    şöle acıklayabılırım tek bındıgım motor ybr dizlerin uyuşmasına kadar olan bir titreşime sahip bir motora bınmem cunku ybr dekı elcıklerdekı tıtresım bıle benı rahatsız edıyor bu nedenle gorecelı onun dısında eller dısında vucudun hiç bir yerinde titreşim soz konusu degıldır ellerdeki de buyutulcek bir titreşim degil uyusturmuyor kaşıyor sadece, bu benım ıcın tıtresımdır baskası ıcın tabıkı degıldır aradakı fark bu...
    Instagram: gezgin_endurocu
    https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
    https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler