ankara'dan bu işi yapan birilerini biliyor musunuz?
ankara'dan bu işi yapan birilerini biliyor musunuz?
2 teker tek ruh tek yol.
slmm tiger in dişlilerinden bulabilecegimiz adres ve telefonları nı yazarsan memnun olurum tşk okenos34@hotmail.com semih 0532 5440519
Piyasada Tiger e küçük arka dişliler takılıyor, hangi markanın bilen var mı?
Benim tiger de 15 dişli var deneme amaçlı arka dişliyide oynamak istiyorum.
Free Motorcycle Team
Yaşadığın şehri yazmadığın için Bursa'dakini söyleyebilirim ancak. Işıklar motor(Kenan Işıklar) Gençosman Postanesi karşısı (Pazar Pazarı girişinde solda)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:37 ----------
kusura bakma mesajını biraz ( ) geç gördüm. Henüz bi problem çıkartmadı Allah'a şükür. 10000 km. yol yaptım tek sorun Arka saplamaların takozlarını erken bitiriyor.(sebebi o mu bilemiyorum ama kalkışlarda sert davrandığı için olabilir diye düşünüyorum.) 5000 km de bir takoz değiştirdim. (saplamalar hiç kırılmadı)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:41 ----------
Diş adımı aynı kalacak şekilde ön dişli büyütüldüğünden dış çap ta artıyor. Bu da ön dişli bir tur attığında arka dişlinin yani tekerleğin dönüş çapını arttırıyor. Aynı devirde daha uzun yol yapmayı sağlıyor.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
abilerim samsunda bu dişliden nerde bulabilirim..serviste 90 tl istediler...2 adet alcam arkadışımada takcaz acil yardımlarınızı bekliyorum...
abicim bi zahmet bakabilirsen çok çok ii olur 2 adet alcam arkadışımın tiger ede takcaz da
Tiger 250 için motosiklet parçacılarında hazır satılan 15 dış dişliler var. Ben geçen sene 45 TL. ye almıştım. Motosiklet resmen bir vites daha arttı. Hiçbir olumsuzluk yaşamadım. Herkese kesinlikle tavsiye ederim.
Adi herifler geçen sene 140 TL dediler bana fiyatını. Kasaba muhtaç olacağıma kolumu keser yerim dedim,kendim yaptım.
peki bu tiger ya kaç numara yağ koyuluyor 10-40 mı yoksa 15-50 mi
Uzun yola gittiğim için 15-40 koyuyorum.
Arkadaşlar ilçede kaldığımız için kısıtlıyız biri bana 15 dişli gönderebilirmi??
arkadaşlar bu dişli bizimkiyle aynımı acaba bilen varmı??
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-434-15/detay?
cok yavas cok :( kimse kimseyle ilgilenmiyor....
Orta kısımın ölçülerine bakıp cevap veririm .Fakat bu 16 lı dişli. 13 lü dişlinin çıktığı yere sığmaz.
neden 15 yapma ihtiyacı duydun hızı artırmak içinmi_?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)