harika valla, elinize sağlık hakkaten. benim için de bir eksiklikti. hemen yaptırayım ben de...
harika valla, elinize sağlık hakkaten. benim için de bir eksiklikti. hemen yaptırayım ben de...
Abi zincir spreyi bulamazsak ve makine yağıyla yağlasak bi sorun çıkarırmı
Paylaşım için teşekkürler gerçek çok işime yarayacak en kısa zamanda yaparım ben bundan :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:58 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:55 AM ----------
yağ kalın olursa bir sorun yapmaz bence çünkü ince yağ zincir dönmeye başlayınca tutunamaz ve üstün başın yağ olur zincirde yağsız kalır.
MoToCroSS RuLeZZ
mustafa abi, güzel bir paylaşım olmuş harikasın
özledik seni bu ara görüşemiyoruz
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Süper fikir abi, eline sağlık. Teşekkürler.
motor yan sehpadayken bu aparatla teker rahat döner mi? malum orta sahpaya alınmış gibi motor dik durmayacaktır çünkü.
Tekerinizin yan duruken yere basan genişliğini ölçüp 2 şer santim artacak yapılısa sorun olmaz.Mesajda belirttiğim gibi verdiğim ölçüler benim motora göre.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:03 PM ----------
Akışkanlığı az,yapışma özellikli olmalıdır.Makine yağı denince benim aklıma gayet akıcı sarı bir sıvı geliyor,ayçiçek yağı gibi.Singer dikiş makinelerini yağlardık.Makine yağı ifadesi o zamanlardan kalma.Senin kastettiğin motor yağı.Isındıkca incelir dahada akıcı olur ve merkezkaç kuvvetiyle her yere savrulur.
Faydalı bir alet.
Orta sehpası olmayan motorcular bilir bunun sıkıntısını.
Ellerinize sağlık.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)