türkiyede hyo'nun egzosunu kıç altına alabilen uygun bir yer varmı?
700-1000YTL- demeyin onu bende biliyorum.. daha uygun olan.
türkiyede hyo'nun egzosunu kıç altına alabilen uygun bir yer varmı?
700-1000YTL- demeyin onu bende biliyorum.. daha uygun olan.
Bak şimdi bende merak ettim varmı acaba ?? / Güncel
:bounce:
valla bir ara bende merak ettim ama hyoya koltuk altı egzosu sadece nette yurt dışında nette resimlerde gördüm.ama cbr 125 takanın gordum izmirdeydi sanırım resmi yada bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
smokehead ercan halleder :D
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
ya aslında basit ... ilk önce pert bir 1000 RR yada 600RR buluyoruz genelde yedieminde oluyo bunlar ... yada çıkmada alabiliriz.. şimdi sistem basit aslında 4 çıkış headersı kesip iki çıkışa ordan aran parçalarlada hyo motoruna kaynak için kulanabiliriz .. kuyruk altı plakayı söküp egzostu sabitleyip .. artan parçalarıda hurdacıya 0.21 ykr ye satarsak işlem tamamlanmış olur
not: jesse usta ... bayiliklerim verilecektir ............ frenchise için press to ESC button
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
baba bu igrencolmus. emanet gibi duruyor sanki foto cekildikten sonra geri verecekmiş gibi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:34 PM ----------
iyi güzel yapmıssında yok mu istenbulda yerin...?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:35 PM ----------
offf bi care bulamadık.?[COLOR="Silver"]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)