Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

yedek parça fiyatları...

REKLAM ALANI
    ımroz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V-strom DL 650
    Arkadaşlar honda shadow 600 üme bakım yaptırayım dedim ve pazarbaşı hondaya gittim liste şöyle,Arka fren balata,yağ,yağfiltresi,hava filtresi,4 adet buji .toplam 400 tl gibi bir fiyatla yapılacağı söylendi ayrıca ön amortisör keçelerinin ise 200 tl gibi bir masrafla bitecekmiş yani toplam
    600 tl sizce bu fiyatlar normalmi ......
    yada bana tavsiye edeceğiniz bir servis veya bir usta varmı lütfen bana bu konuda yardımcı olun görüşlerinizi bekliyorum....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TOP SPEED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM JOYMAX 250 VESPA 125 3 V İE
    Arka fren balata sanayide aslanlar gibi yapıyorlar = 10 lira

Yağ litresi 20 = lira( 50 lira 2.5 litresi)

Hava filtresi = 15 lira

Yağ filtresi = sanayide 7 lira

Buji tanesi 25 lira en kralı.( dört adet 100 )

Yani toplam =182 lira tutar sana uçuk fiyat vermişler arkadaşım.
    İMPOSSİBLE İS NOTHİNG

Motosikleti
    Suzuki V-strom DL 650
    Alıntı TOP SPEED adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Hava filtresi = 15 lira

Abi işte bu sanayide nerede bana tam bi adres veririseniz sevicem beaaa yap kıyağını beeeeaaaaa

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    hocam honda servisimi aradım fiyatı çok fazla buldu...şasi no istediler...motorun bakım durumuna göre değişenlere bakıp fiyat verebileceklerini söyledi..şimdi özelden atarsan hemen fiyat verebilir servisin sahibi kankam...servisim konşuk honda...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    artık yok
    saçmalamışlar... (10 karakter yaptı mı bu yav? )

Motosikleti
    Suzuki V-strom DL 650
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam honda servisimi aradım fiyatı çok fazla buldu...şasi no istediler...motorun bakım durumuna göre değişenlere bakıp fiyat verebileceklerini söyledi..şimdi özelden atarsan hemen fiyat verebilir servisin sahibi kankam...servisim konşuk honda...
    Hocam ilgin için çok sağol şu an motor ve haliyle ruhsat evde ben işyerimdeyim ben bu konşuk motoru arasam bana bir fiyat verirlermi olmadı oraya giderim

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    beni ara kardeşim...537 335 22 33...gideceğin yer D&B Motor Çamlıcada...Doğu Batı Motor...Honda servisi...sahibi Gökhan Konşuk...bakımı bizzat kendisi yapıcak...

bu arada Engin Pazarbaşının bnde müşterisiydim...2005 te motör aldım kendisinden...iyi adamdır...ama sosyete satıcısıdır...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    600 liraya 3 kez bakım yaptırırsın walla oneymiş öyle
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

Motosikleti
    apache 150 RTR
    nasıl bır bakım oyle ooo...bence ruhsatı bırak cık adamlara ayıp olmasın.

yalnız_kurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1100XX
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beni ara kardeşim...537 335 22 33...gideceğin yer D&B Motor Çamlıcada...Doğu Batı Motor...Honda servisi...sahibi Gökhan Konşuk...bakımı bizzat kendisi yapıcak...

bu arada Engin Pazarbaşının bnde müşterisiydim...2005 te motör aldım kendisinden...iyi adamdır...ama sosyete satıcısıdır...
    Metehanın arkadasından da fıyat al boyle durumlarda arkadas olmanın faydası buyuk oluyor...

Verdıgın fıyatlarla ılgılı acıklamayıda asagıda yapıyorum...

Alıntı ımroz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar honda shadow 600 üme bakım yaptırayım dedim ve pazarbaşı hondaya gittim liste şöyle,Arka fren balata,yağ,yağfiltresi,hava filtresi,4 adet buji .toplam 400 tl gibi bir fiyatla yapılacağı söylendi ayrıca ön amortisör keçelerinin ise 200 tl gibi bir masrafla bitecekmiş yani toplam
    600 tl sizce bu fiyatlar normalmi ......
    yada bana tavsiye edeceğiniz bir servis veya bir usta varmı lütfen bana bu konuda yardımcı olun görüşlerinizi bekliyorum....
    Arkadasım gayet normal bır fıyat cıkarmıs yetkılı servıs olarak shadow icin parca lıste fıyatlarını yazıyorum.yag fıltresı 30tl,hava fıltresı 60 tl ,ıkı takım balata 65*2=130 tl ,yag 2,5 lıtre 50tl ,buji 4 adet 100 tl lıste fıyatıdır toplam 370 tl eder kece fıyatıda çifti 120 tl toplam 490 eder işcilik olarakta 110 tl almıs demek oluyor.Bunun altında bır fıyata yaptıramazmısın işcilik bıraz daha dusebıulırler zaten parcadan kazanıyorlar oda en fazla 50 tl ındırım olurkı onun ıcınde servıs servıs dolasıp benzın harcamaya degmez derım bence tabıkı herkesın fıkrı farklı olabılır...

Alıntı TOP SPEED adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Hava filtresi = 15 lira

Arkadasım alınıp kusura bakma ama bu fıyatlara alacagın parcaları ancak çin motoruna takabılırsın.(çin malı motoru olanlar hemen alınmasın kotulemek ıcın soylemıyorum benımde ılk motorum çin malıydı)Bu fıyatlarla alınamazmı dersen onada eyvallah alınır ama 7 tl alınan fıtre yeterlı suzme gorevını yapamaz kalıtesız oldugu ıcın buda motor ıcındekı partekul ve mınık zerrecıklerın motor blogunda donmesı demekolur yag ıle bırlıkte, buda daha buyuk sorunlara yol acar en basıt olarak...
    Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
    C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
    www.salihkalic.spaces.live.com

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler