Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

vurma sesi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    mondial 151 rs
    s.a arkadaşlar scooter ımda calıstırıyorum kayısın olduğu yer asırı sallanarak kütür kütür diye ses yapıyor önce egzos sesi diye düşündüm ama değil motorun yagı azalmıs ondanda yapabilir dediler sizce neden yapıyor nasıl cözerim ?? simdiden yorum ayzanlara teşekkur ediyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:06 PM ----------

kimse cevap yazmicakmı ya..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    Seyir halinde devam ediyormu bu ses ? yoksa ilk atesleme esnasindami ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:19 PM ----------

Olasi ihtimallerin en yuksegi Mars Rublesi sanirim , "Disli Siyirmis olabilir "ama deneyimli arkadaslarin fikirlerini almakta fayda var.
    First Day Of My Life

Motosikleti
    mondial 151 rs
    çalısmaya basladığı andan itibaren sürekli oluyor.

tbk_1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuru Fasulye tepkimeli, Enjeksiyon sistemi........
    Krank bilyelerin dağılmış olabilir...
    ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq

Motosikleti
    ramzey 200cc
    pistonda problem olabilir.

eby78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 25
    o ses eger varyatorun on kısmından gelıyorsa varyatör bilyaları ses yapıyordur ki,bunun da sesten başka bır zararı yoktur..yok eger arka kısımdan gelıyor dıyorsan bu ses muhtemel olarak krank problemının baş gostermesı anlamına gelır..

Motosikleti
    mondial 151 rs
    yaani ??.... ne yapmam lazım kaça patlar nasıl yapılır ark adaşl a r .. ???

jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    cok bi sey tutmaz krank ise 100 / 150 tl e biter sanirim .

Ama sen bu hali ile kullanmaya devam etme en yakin servise gotur.
    First Day Of My Life

Motosikleti
    mondial 151 rs
    sesin neredne geldiğini anlamam zor cünki sonucta bi kuru ve icinde sürekli dönen seyler var hepsi ses yapıyorr.. krank ı arastırdım bi sitede 60 tl yazıyordu. onu alsam ben taka bilirmiyim??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:20 PM ----------

http://www.rialli.com/urunler/cin-gr...terlar-ms2914/

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Salcano 150-T4

Ses

Alıntı storm150_mmk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sesin neredne geldiğini anlamam zor cünki sonucta bi kuru ve icinde sürekli dönen seyler var hepsi ses yapıyorr.. krank ı arastırdım bi sitede 60 tl yazıyordu. onu alsam ben taka bilirmiyim??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:20 PM ----------

http://www.rialli.com/urunler/cin-gr...terlar-ms2914/
    Madde:1--Krank' la ilgili sen hiçbirşey yapamazsın.Donanımlı Usta ve Atölye gereklidir.Ayrıca krankın kendi kolay kolay bozulmaz.Rulmanları bozulabilir,
    yatakları veya piston kolu yatağı aşınabilir ses yapar.
    Madde:2-- Dün yada önceki gün kayışın olduğu taraftaki kapağı açamadığını yazmıştın.Anlaşılan kapağı açtın.Bu sesler sen birşey yaptındamı sonradan oldu.
    Yoksa arıza bumuydu.
    Detaylı olarak yazki ne olduğunu anlamaya çalışalım.Etrafında anlayan kimse yokmu?Herşey böyle uzaktan kumandayla olmaz.Biraz bilgi ve anahtar tutma yeteneği lazım.Herkez herşeyi yapamaz.Kulaktan dolma bilgiyle tamirci olunmaz.
    Ufak bir hatan büyük hasarlara sebep olabilir.

Motosikleti
    mondial 151 rs
    Alıntı _OLD_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Madde:1--Krank' la ilgili sen hiçbirşey yapamazsın.Donanımlı Usta ve Atölye gereklidir.Ayrıca krankın kendi kolay kolay bozulmaz.Rulmanları bozulabilir,
    yatakları veya piston kolu yatağı aşınabilir ses yapar.
    Madde:2-- Dün yada önceki gün kayışın olduğu taraftaki kapağı açamadığını yazmıştın.Anlaşılan kapağı açtın.Bu sesler sen birşey yaptındamı sonradan oldu.
    Yoksa arıza bumuydu.
    Detaylı olarak yazki ne olduğunu anlamaya çalışalım.Etrafında anlayan kimse yokmu?Herşey böyle uzaktan kumandayla olmaz.Biraz bilgi ve anahtar tutma yeteneği lazım.Herkez herşeyi yapamaz.Kulaktan dolma bilgiyle tamirci olunmaz.
    Ufak bir hatan büyük hasarlara sebep olabilir.
    yok abicim kapağı acmadım ailem legörüştüğümde babamın buraya geleceğini duydum ondan acmadım 1 ay icinde burdaolacakmıs ama bu ses gelmeye baslayınca önemli bise olduğunu düşündüm yani anlayacağın kayısı değiştirmedim ses o yüzdende yapabilirmi kayısın bi tarafı kopup carpma yapıyor olabilirmi?

pit1082 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    piaggio x9 250 2005
    kardes ucuza halledıyım dıye kendın acıp daha fazla zarar verme gıt bı ustaya sana az cok nerden geldıgını ve ortalama ne kadar tutuacagını soyler kendın ugrasma ama

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler