Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Today 50, motorundan gelen ses

REKLAM ALANI

1 ay önce sıfır Honda Today 50 aldım, yüksek devirlerde gazı sıkınca motordan takur tukur gibi ara ara ses geliyor, gazı kesince ses kayboluyor, acaba nedendir, acaba motorun karakteristik özelliğimidir yoksa bir problem mi var? cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekür ederim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CBR 250 R-Honda Ps 150i
    Dostum Bendede 2006 Modelinden Var Aynısı Bendede Oluo. Yani Tam Olarak Hangi Hız Aralığında Bu Seslerin Çıktığını Sölersen Bende Sana Kesin Bişey Söyleyebilirim.

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Alıntı olea adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1 ay önce sıfır Honda Today 50 aldım, yüksek devirlerde gazı sıkınca motordan takur tukur gibi ara ara ses geliyor, gazı kesince ses kayboluyor, acaba nedendir, acaba motorun karakteristik özelliğimidir yoksa bir problem mi var? cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekür ederim
    rodaj diye bir şey duyduysan ondandır
    yenimotor gazı sıkıyorsun bence hata bi servise baktır arkadaşım
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

lucky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni deer 152
    öncelikle hayırlı olsun.harika bir scooter bence...kazasız belasız kullan.daha rodaj süresi devam sanırım.servise götür mutlaka,rodajda ikende çok zorlamasan daha ii..
    brunch gibi değil dimi hop... bu sokak tipi,biz yapınca girer böyle bi tarafınıza kramp gibi...

Honda today 50, motorundan gelen ses

30 km ile giderken 45 km'ye gaz verirken motordan kalın bir tıkırtı sesi gelmekte, gazı kesip tekrar 30 km hıza düştüğünüzde ses kaybolmakta

Motosikleti
    Honda CBR 250 R-Honda Ps 150i
    Dostum Ozaman Bi Sorun Olabilir Bence Bi Göster.

servis herhangi bir problem yok dedi

today'i servise gösterdim denediler ve motorda herhangi bir problem yok dediler ancak ben kulağımla gazı sıkınca devir artarken o patlak eksoz sesi gibi mırıldanmayı hala duyuyorum, ne iştir anlamadım??????

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler