kanuni yağ hakkında bilgi
Reklamlar
-
ben ramazan ilk başta benim kanuni breton motorum var ben dağ yolundan köye gitmem gerekiyo motorun çekiş gücünü yükseltmek için yağını degiştirmeyi düşünüyorum sizde yağ değişince çekiş gücü değişir mi ve birde değişir derseniz hangi yağ markası performansı daha ii artırır
Reklamlar
-
hiç birşey farketmez,
kaliteli yağ sadece silindir ve piston aşınmasında çok ufakta olsa uzun kmler sonunda yardımda bulunur...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:35 PM ----------
ayrıca bir kendini tanıt inmisin cinmisin...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
ben ramazan kaçar kardeş merakımdan kendimi tanıtmayı unuttum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:14 PM ----------
birde değişik yağ var mesela 10w-40 böyle şeyler var bu ne işe yarıyo
daha bu konularda acemiyim lütfen yardım ederseniz sevinirim
-
lan siro buda ne işin var ?
-
07 Ağustos 2009, 17:16
dostum kısa cevap veriyorum yağ markası olarak castrol u öneriyorum.
-
07 Ağustos 2009, 21:26
Castrol ve mobil koyamıyorsan eğer,Shell Advance VSX Sentetik yağı öneririm.Zaten Kanuninin tavsiyeside Shell yağları.
-
07 Ağustos 2009, 21:29
bilinen markalardan şaşma başın ağrımaz, çekişte pek bi etkisi olmaz motorun ömrünü uzatırsın sadece
-
07 Ağustos 2009, 22:22
Yağ değiştirmekle motorun performansını arttıramassın. yapacağın tek bi işlem var arka dişliyi değiştirmek. ön dişlinin kücüğünü bulamaya bilirsin ama arka dişlinin büyüğünü bulabilirsin max. hız düşer fakat çekiş hissedilir derecede artar.
-
09 Ağustos 2009, 22:26
sagolun arkadaşalar bilgilendirme için teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler