Ybr yi yıkadım kontağa elektrik gelmiyor acil yardım
Reklamlar
-
Sabah motoru yıkadım kuruladım bi çalıştırayım dedim ama ne çalıştırma. Kontağı açıyorum fakat kesinlikle hiçbir aksam çalışmıyor boş lambası yanmıyor sigortayı kontrol ettim aküyü kontrol ettim kaploları söktüm taktım (soketleri) ama ne fayda. Başka bir püf noktası mı var bunun? Korkum kontaktan söylermisiniz arkadışlar yardım edin
[b][u][i][center]"MOTORCU OLMAK BİR AYRICALIK OLACAK"[/center][/i][/u][/b]
Reklamlar
-
Bana kalırsa kutup başlarından oksitlenme olabilir kardeşim
-
ana sigortaya bi daha ve kesin bakın. sağlamdır ama oturmamış vs. olabilir.
-
kontagin içine pas sökücü sıkmayi dene birde sigortayi çikarip tekrar tak
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
depoyu falan sök motoru güneş altında beklet elektrik akşamına su gelmiş kısa devre yapıyo gerekirse fişlerini falan sök aküden çıkan kırmızı kabloyu takip et sigorta fln patlamışmı bak düzelir bişi olmaz
-
-
sigorta ve kablaları tekrar kontrol et sök tak yeniden güneşte beklet motoro bişey yoktur
-
en güzeli bir yerde tazikli hava tutturman motora. sonra kablo başlarına wd40'la
-
Sorun halloldu. Ustayı eve çağırdım sağolsun geldi. Farın altında lastik kapaklı yuvarlacak sarılmış 4 tane soket var o soketlerden birisinde yanık var hareket ettirince söküp takınca düzeliyor bu gün gidip soketi değiştirteceğim. Bir de bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum ben de yeni öğrendim. Sigorta kutusunun arka tarafında yedek bir sigorta daha var orjinal fabrika çıkışlı sigorta patlayıp yolda kalınca arkadaki yedeği kullanabilirsiniz. Herkese Teşekkürler.
[b][u][i][center]"MOTORCU OLMAK BİR AYRICALIK OLACAK"[/center][/i][/u][/b]
-
26 Temmuz 2009, 20:36
benim ybr de öyleyapmıştı daha ilk 6. ayında servise götürdüm akü boşalmış ve vitesin boş müşürü bozulmuş dediler hiçbir anlam verememiştim
-
26 Temmuz 2009, 21:12
ybr' yi tazyikli su dahil bahçe hortumuyla bile defalarca yıkadım tık demedi bugüne kadar
olacağı varmış demek
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
26 Temmuz 2009, 21:18
Geçmiş olsun.Dün aynı sorun bi arkadaşımda da yaşandı. normal çalışıyo,biraz gidiyo,sonra devir göstergesi tık diye sıfırlanıyo ve stop ediyordu. Biraz arama taramadan sonra 3'lü bi kablo soketi vardı konjektörden geliyordu sanırım.kablolar kavrulmuş.Kesip ek yaptım oldu. İlk olarak Aküyü ölçtüğümde 8 v civarında bi elektrik vardı motoru çalıştırınca düşüyordu ve stop ediyordu. Kabloları ekledikten sonra motoru çalıştırınca 12 volta çıktı.
Kazasız Sürüşler
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
-
26 Temmuz 2009, 22:45
O KADAR SÖYLÜYORUM SİZE; YIKAMAYIN ; BENİM GİBİ NEMLİ BEZLERLE TEMİZLEYİN DİYE
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler