Arkadaşlar nikelajlı jantım , üzeri ıslak bırakıldığı için pas gibi küçük küçük lekeler yapmış ve jant eskisi gibi parlamıyor . Bunun bir ilacı varmı kremi falan . Nikelaj yada kromaj kaplatma dışında
Arkadaşlar nikelajlı jantım , üzeri ıslak bırakıldığı için pas gibi küçük küçük lekeler yapmış ve jant eskisi gibi parlamıyor . Bunun bir ilacı varmı kremi falan . Nikelaj yada kromaj kaplatma dışında
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
envai çeşit nikelaj ve kromaj parlatıcı var hocam bi araştır en iyisi hangisiyse güzel bi ovalama sonucunda lekelerden kurtulucağına eminim
Ben bu pas olayina çok güzel bir passökücü sivi buldum hiç ugrasmiyorsun sadece firça ile sürüyorsun tabii ellerimize dikkat etmeliyiz degdi an yakiyor 15dakika bekliyorsun bu kadar tertemiz oluyor :
motorumun Kromajlari yeni gibi hiç daha pas tutmuyor herkes yeni aldigimi saniyor.
Marka: HG Rust solver
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:43 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:36 AM ----------
Birde birkaç yerde okudum SOGAN pas temizlemek için birebirmis ne kadar gerçek bilemem ama denemekte fayda var derim, orta kesip pas üzerine sürülecekmis biraz bekleyip birkaç defa tekrarlanip silinecekmis.
Youtube 'da anlatiliyor isterseniz bi bakin :
http://www.youtube.com/watch?v=RHaFFkeXOdw
bence sanayiye götür motoru, herhangi bir boyacıya. jantlara pastayı sürüp yaysınlar, sonra da spiralle üzerinden bir güzel geçti mi hiç bişeyi kalmaz. ışıl ışıl yanar jantın
slm.koçtaş ta METYLAN diye bir metal parlatıcı var tüpü 5.5 tl al temiz bezle ovala sonuç alırsın kanımca.
Sigara jelatinini paketten çıkarıyosun
Üzerine biraz cif döküp başlıyosun silmeye
Lekeler çıkınca en son parlatıcı ilede parlatırsın bişeyi kalmaz
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
kola+sigara jelatini deneyebilirsiniz
jantları nasıl nikelaj kaplatırız peki ? kendimiz yapabilirmiyiz ? ybr'ye uygulasam mesela
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)